Jump to content

„Криза савремене породице“

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

On 9. 11. 2012. at 22:52, Жељко Билбија рече

Ima onaj sto se zenio pet puta ... posle pete zene kaze- bio sam budala sto sam se razveo od one prve, jer izmedju nje i ove ostale cetiri nikakve razlike nema ... sve su iste ... ;)

с обзиром на то колико се пута женио и коментара који је уследио, извинићеш ме што сам скептичан да га узмем за било каквог ауторитета по питању брака и жена :D

Подели на овим сајтовима

Voleo bi da mogu da citiram deo iz "Gorskog vjenca" Ali ću pokušatida ga prepričam . Došli ljudi da se žale Njegošu na svoje žene da ih ne slušaju da rade šta hoće i što je naj gore pokušavaju da nametnu svoju volju . Sve u svemu ne valjaju današnej žene . Na to im je Vladika odgovorio da su žene iste kao i ranijei da valjaju , ali da je sve manje dobrih muževa i muškaraca .

Davno sam čitao mislim da nisam promašio izvor . Ali sam bio mlad kada sam ovo čitao i dobro sam ga zapamtio i primenio u životu . Moja žena je zlato što sija , da je nema valjalo bi je izmisliti .

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2012. at 23:00, ratko рече

Voleo bi da mogu da citiram deo iz "Gorskog vjenca" Ali ću pokušatida ga prepričam . Došli ljudi da se žale Njegošu na svoje žene da ih ne slušaju da rade šta hoće i što je naj gore pokušavaju da nametnu svoju volju . Sve u svemu ne valjaju današnej žene . Na to im je Vladika odgovorio da su žene iste kao i ranijei da valjaju , ali da je sve manje dobrih muževa i muškaraca .

Davno sam čitao mislim da nisam promašio izvor . Ali sam bio mlad kada sam ovo čitao i dobro sam ga zapamtio i primenio u životu . Moja žena je zlato što sija , da je nema valjalo bi je izmisliti .

исто би одговорио и женскињама да су дошле на мужеве да се жале с обзиром на то да није штедео ниједан пол ;)

а сад, јел извор тачан или није, није толико ни важно за поенту приче ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1352501227' post='742515]

нисам, него ти то гледаш по полу и црно-бело, нема нијансе, нема динамичности или флексибилности у твом разлучивању ...

дакле, није питање ко треба да буде, него ко јесте.

нажалост, стекао сам утисак да дајеш буквалном приступу предност, ја више волим да гледам шта је корисно :)

Бог није рекао "ја би требао да будем Бог", него је рекао "ја јесам".

а човек се освешћује, треба да препозна своје границе и предности, сходно томе и да се понаша. рецимо - ако није да командује, нек командује тако што ће да препусти команду и да је врати кад треба ;)

Ne znam od kuda ti zaključuješ da ja gledam po spolu..pa tema je prevlast žena i muškaraca..sama tema razdvaja spolove..a ti si prvi spomenuo žene da danas dominiraju..ne znam u čemu je problem? nisam za nikakvu dominaciju,niti jednih niti drugih..samo to..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1352501819' post='742523]

с обзиром на то колико се пута женио и коментара који је уследио, извинићеш ме што сам скептичан да га узмем за било каквог ауторитета по питању брака и жена :D

Ima istune u tome sto kazes ... ali sa druge strane je iskustvo ... ;) ... visestruko ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2012. at 23:07, Dragi рече

Ne znam na šta sad tačno mislite, ali ako mislite na ono ... bonus, pax in domus, nemojte žene da reducirate samo na tu stvar.. Muškarci ionako na to više misle nego žene.

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346768403' post='704101]

наиме, то је скаредан одговор на пословицу која гласи vinum bonum, pax in domum - добро вино, мир у кући.

при том се не мисли ни на вино, већ на истините и чисте односе, јер у вину стоји истина кад развеже језик.

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2012. at 23:07, Жељко Билбија рече

Ima istune u tome sto kazes ... ali sa druge strane je iskustvo ... ;) ... visestruko ...

пре личи на неког ко не уме или лоше вози моторцикл па је више пута ломио кости ...

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2012. at 23:07, Miriam R. рече

Ne znam od kuda ti zaključuješ da ja gledam po spolu..pa tema je prevlast žena i muškaraca..sama tema razdvaja spolove..a ti si prvi spomenuo žene da danas dominiraju..ne znam u čemu je problem? nisam za nikakvu dominaciju,niti jednih niti drugih..samo to..

па по твом писању, прихваташ тему и наслов здраво за готово где се ја очигледно не слажем ни у концепту и дајем решење које се ни не помиње у поставци као могуће.

и нисам споменуо да жене доминирају, а поготово не данас, него сам дао осврт на одређену патологију као одговор на један твој коментар.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2012. at 11:15, Dragi рече

Ako se vodi na tu jednu stvar, onda dosadi. I ja sam ti meloman, ali da ti slušam dan po dan jednu istu pesmu, ovo ne ide.. :D

ма најбоље да се своди на трљање :D

ал ок, покушао сам да искулирам ал морам ово сад да ти кажем - то је зато што си досадан у сексу greengrin greengrin greengrin

пс. шала, не желим ни да знам какав си у кревету ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...