Tenkista Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Да али ту су још неки људи и младих је било.Дечко из нашег села који је моје годиште 1989 је такође био тамо близу места експлозије оболео је пре 2,3 године од тумора мозга и нажалост преминуо је после дуже борбе.Знам да је његов отац причао да је после бомбардовања неколико дана имао јаке главобоље и то је мировало висе од 10год.Има ту нечега зар не мислиш да на свим војним интервенцијама не тестирају различита биолошка оружја? Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Znaci 60 godina je ono jebiga,gde ces nego u grob,to su te godine za to? Posto si ti to tako napisao ali to su zene od 60 godina Pa dobro. Ali onda mi reci oboljevanje dece,oboljevanje mladih do 30 godina? I ja ne vidim sta je to sto sve te silne doktore,profesore,lekare tera da baljezgaju i da pricaju gluposti pogotovo u zemlji gde je jako pozeljno biti europsko natovski nastrojen i gde svaka prica o ovakvim stvarima u narodu utice na opadanje popularnosti istih. Ako osiromaseni uranijum,zatruje reke,zemljista,vazduh...naravno da ce se posledice osecati i 13 godina posle bombardovanja. Mada ti milosavljevicu tvrdis da vetar to odnese ocas posla,pa onda.jbga. Orion је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Верујем, из два разлога, прво то говоре лекари којима је то струка (а ја у принципу верујем стручњацима, као што рецимо верјујем када сви биолози кажу да је ТЕ тачна) а друго како онда објаснити да су тачно предвидели пораст броја оболелих у 2006., на основу претпоставке која укључује радиоактивност/ отровност као узрок? pa je gledam ove druge strucanjake koji ne pisu za blic, svi do jednog kazu da je problem hemijska toksicnost uranijuma ne njegova radioaktivnost.. Imas na vikipediji detaljnije o kompletnoj debati: The IAEA reported in 2003 that, "based on credible scientific evidence, there is no proven link between DU exposure and increases in human cancers or other significant health or environmental impacts," although "Like other heavy metals, DU is potentially poisonous. In sufficient amounts, if DU is ingested or inhaled it can be harmful because of its chemical toxicity. High concentration could cause kidney damage." The IAEA concluded that while depleted uranium is a potential carcinogen, there is no evidence that it has been carcinogenic in humans Gomila nezavisnih agencija - slichne nalaze ima.... Ja iskreno njima vise verujem nego blicu.... i podacima koje mi serviraju po srbiji.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Znaci 60 godina je ono jebiga,gde ces nego u grob,to su te godine za to? Posto si ti to tako napisao Aj ne izmisljaj, nismo deca... napisao sam jasno da zeni od 60 godina milion svari moze da uzrokuje da bude bolesna, ne mora da znaci da je osiromaseni uranijum. Mani me tih decijih fora, diskutuj ozbiljno ako oces, ako neces da prekinemo odmah. Ako osiromaseni uranijum,zatruje reke,zemljista,vazduh...naravno da ce se posledice osecati i 13 godina posle bombardovanja. Mada ti milosavljevicu tvrdis da vetar to odnese ocas posla,pa onda.jbga. I to sam ja i rekao da hoce, ti dokaz da sam rekao da hoce https://www.pouke.org/forum/topic/31069-блиц-чикарић-идуће-године-очекујемо-експлози/?p=998325 Dakle rekoh, ne izmisljaj, nismo deca.. ako hoces normalno da diskutujemo - ajde... i ne pali se ko hepo kockica. (: I ja ne vidim sta je to sto sve te silne doktore,profesore,lekare tera da baljezgaju i da pricaju gluposti pogotovo u zemlji gde je jako pozeljno biti europsko natovski nastrojen i gde svaka prica o ovakvim stvarima u narodu utice na opadanje popularnosti takvih zajednica I eto.. ode svaka prica u zaborav.. kada krenemo ko je kako nastrojen. Pitanje je prosto.. kako uranijum moze da ti bude skodan svojom radijacijom, ako je njegova radijacija manja od radijacije jedne najobicnije banane... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 pune glavu neobrazovanom narodu. Ево па се образуј мало: http://www.youtube.com/watch?v=TEnFzMvaw5M http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Ево па се образуј мало: Gledao sam taj film mnogo pre nego sto su ga dverasi servirali tebi. Film je ortodoksna glupost. Samo ti nastavi da se obrazujes sa youtube kanala dveri.... mnogo ces da naucis.,. Zanimlljivo da si mi dao link koji nije sa kanala dveri Mudro ignjate mudro ti.. mudar si ti kao zmija, ali nisi bezazlen kao golub uopste (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 p.s. vi koji kanda verujete u tu smrtonisnu prasinu.. ne znam sto zivite u beogradu nego ne pobegnete iz te opasne radiaktivne i otrovne zone!? Zato sto ne verujete stvarno vec samo radi politickog argumenta .. Vrlo se lako testira iskrenost vaseg verovanja.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Gledao sam taj film mnogo pre nego sto su ga dverasi servirali tebi. Film je ortodoksna glupost. Samo ti nastavi da se obrazujes sa youtube kanala dveri.... mnogo ces da naucis.,. Јесу ли Двери правиле тај документарац? Или Руси? Само ти настави да се образујеш преко ЦНН-а и гледај само оно што ти се званично сервира, што је прошло цензуру оних коју су нас бомбардовали. Успут ушмркај мало уранијума сиротана, да прочистиш плућа. Та здравије је од осушене банане. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Верујем да се у нашу земљу депоновало много радиоактивног отпада са запада. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Мајка је 1958 годиште а комшиница нисам сигуран али ту је година моје мајке 2-3 више или мање. Даће Бог да и твоја мајка и та комшиница опораве од болести. Ignjatije, Срђан Шијакињић, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Верујем да се у нашу земљу депоновало много радиоактивног отпада са запада. Ево још једне дверашице. То је само заблуда којом те обмањују Двери и Руси. Како од цивилозованих западних демократских државао НАЗО-а можеш очекивати да бацају радиоактивни отпад на било коју државу? Како то смеш да помислиш? Стварно се са оваквим особама не може у ЕУ која нас је бомбардовала, или уступила своју територију онима што су нас опрвадано бомбордовали. Није ваљда да верујеш да су Американци бацили не нукларни отпад, него нуклеарну бомбу на Јапан. И то две! Лажу људи. Те бомбе такође нису биле радиоктивне. Људи си и данас живе тамо нормално као и свуда. Оди па се лично увери. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Ја разумем да се нормалан људски мозак буни против таквих претпоставки. Да се буни да је могуће да неко некоме намерно наноси зло. Свако пође од себе, па као зашто би тако нешто урадили? Нажалост, научиш временом одговор: због пара. Увек и све због пара. Па убијају људе и за 100 евра, а неће за милионе... И није то ништа лично, да се разумемо, неки бес мржња или изазваност, не то је само БИЗНИС Orion and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Постоји само неколико могућности, ако ја добро видим : 1) Статистике о повећаном броју оболелих нису тачне. 2) Статистике јесу тачне, али неповезане са бомбардовањем (ово му дође као научна-фантастика) 3) Статистике јесу тачне и везане са бомбардовањем, али не због уранијума (токсичности или радиоактивности, небитно). Ако има још нека опција, ја је не видим... Иначе, уопште немам намеру да тему користим као политички аргумент, прво због поштовања према жртвама, друго јер је НАТО агресија, све и да нису користили међународним нормама забрањено оружије (а нажалост јесу) дивљачки злочин, без икаквог оправдања. Не видим како то може бити отворено за дискусију... Дакле, само сам желео да чујем мишљења о овој теми и да можда добијем бољу слику о томе зашто нам се ово дешава. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 На страну "опадања"... Не желимк да браним, нити кудим икога... Јер, ко сам ја? Након бомбардивања 99-те, нас неколиким су нам дали личне дозиметре, које смо имали обавезу да носимо три месеца, за време које смо "обишли" све аеродроме на територији Републике Србије... Нормално смо радили, летели, Ниш, Батајница,Лађевци, и обрнуто... И опет изнова... Гледано са аспекта поменутих ваздушних лука наше војске, након три месеца, тј. у септембру месецу 1999. године, "картице" су биле "негативне"... Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 На страну "опадања"... Не желимк да браним, нити кудим икога... Јер, ко сам ја? Након бомбардивања 99-те, нас неколиким су нам дали личне дозиметре, које смо имали обавезу да носимо три месеца, за време које смо "обишли" све аеродроме на територији Републике Србије... Нормално смо радили, летели, Ниш, Батајница,Лађевци, и обрнуто... И опет изнова... Гледано са аспекта поменутих ваздушних лука наше војске, након три месеца, тј. у септембру месецу 1999. године, "картице" су биле "негативне"... Значи, места која су жестоко гађана нису била радиоактивна? Ово стварно отвара многа питања, стварно не зна човек шта да мисли... Ја бих много волео да све ово није повезано... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука