Andre Williams Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Слободан Тркуља, певач, композитор и продуцент, познат по спајању музичке традиције Балкана са савременим музичким токовима, на инсистирање фадо певачице Маризе, биће специјални гост на њеном концерту 12. децембра, у Београду. Португалска фадо певачица Мариза инсистирала је да специјални гост на њеном концерту 12. децембра у београдском Центру „Сава“ буде српски мултиинструменталиста Слободан Тркуља, саопштила је данас агенција „Лонг плеј“. Слободан Тркуља „Почаствован сам Маризиним позивом. Радује ме да је упозната с мојим стваралаштвом и да је изразила жељу да нешто изведемо заједно“, изјавио је Тркуља. Он је приметио да је Мариза „озбиљан уметник, врло посвећена и страствена у потреби да музику свог народа представи на модеран начин, обојен њеним уметничким сензибилитетом“. Мариза „Ту смо се негде и препознали, јер музику стварам из исте љубави и потребе“, додао је Тркуља. Певач, композитор и продуцент Тркуља, познат по спајању музичке традиције Балкана са савременим музичким токовима кроз пројекат "Балканополис", за Маризу каже да је на сцени „грациозна и полетна и да носи специфичну врсту суптилности у изводјењу, једну меланхоличну чежњу у гласу која комуницира мимо речи“. „Нисам још увек одабрао инструмент који ћу свирати, али ће сигурно пратити управо ту боју њеног гласа“, рекао је Тркуља, који свира петнаестак инструмената - гајде, акустичну и бас гитару, клавир, дипле, двојнице, македонску тамбуру, кавал, фрулу, флауту, јерменски дудук, саксофон (тенор, алт, сопран), кларинет, удараљке... Улазнице за Маризин београдски концерт су у продаји по ценама од 1.800, 2.200, 2.700 и 3.300 динара, на благајни Центра „Сава“ , у продавници „Југотон“ (Нушићева 27) и преко мрежа „Евентим“ и „Тикетлајн“. ртс Oglo, Срђан Ранђеловић and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Ayla , Срђан Ранђеловић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Oglo, Срђан Ранђеловић, Jelena 76 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 nemam ništa pametno da kažem na temu, samo da se malo ulagujem moderatoru : ) Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Dva meni omiljena izvođača na jednom mjestu. Ne bi trebalo propustiti taj ugođaj ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука