Mилена КШ Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 119 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije). bila brutalno iskrena i dobila brutalno iskren odgovor :bendoff: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Hvala. To ti je ono kad gledas limunada filmove i cmizdris, pa onda odmah zovnes druga i trazis mu recept za cokoladnu tortu i onda napravis duplu meru i sabijes celu tortu sam. facenew22222222 Свака част за дефиницију 8086.gif Нисам се скоро овако смејао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 127 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Доста од мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 92 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije). Procitali me ko Bukvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 129 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 prosečan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 prosečan такоџе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tea Sofija Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 kako da dodjem do testa...ne snalazim se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 kako da dodjem do testa...ne snalazim se... иди на прву поруку и кликнеш на линк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 @Tea Sofija, htedoh isto napisati, ali me Zorka preduhitrila. @ Zorica Bubalo: brza si, bravo. @tema: Vaš rezultat je: 117 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije). Ovo boldovano, me nekako baš dotaklo. Ima nešto u onome..."ne razumete moje reči, bolje ćete razumeti moje ćutanje..." E, da, ali na tome svakako treba da se radi..."sama sebi, najveći neprijatelj..." I tu su me, svakako potrefili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markovic S. Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Vaš rezultat je: 107 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Vaš rezultat je: 124 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Možda sam samo pretenciozan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Vaš rezultat je: 130 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nemanja 991 Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Meni je 91. Mislim da je to moja realna emocionalna inteligencija i u tom smislu je po meni test ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука