Jump to content

Тест забава (емоционална интелигенција)

Препоручена порука

VAŠ REZULTAT JE: 119

Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).

bila brutalno iskrena i dobila brutalno iskren odgovor  :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Hvala.

To ti je ono kad gledas limunada filmove i cmizdris, pa onda odmah zovnes druga i trazis mu recept za cokoladnu tortu i onda napravis duplu meru i sabijes celu tortu sam.

facenew22222222 Свака част за дефиницију 8086.gif Нисам се скоро овако смејао :D

Подели на овим сајтовима

VAŠ REZULTAT JE: 127

Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.

Доста од мене :)

Подели на овим сајтовима

VAŠ REZULTAT JE: 92

Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).

Procitali me ko Bukvar.  :)

Подели на овим сајтовима

VAŠ REZULTAT JE: 129

Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.

Подели на овим сајтовима

@Tea Sofija, htedoh isto napisati,  ali me Zorka preduhitrila. :)

@ Zorica Bubalo: brza si, bravo. :)

@tema:

Vaš rezultat je: 117

Ovo boldovano, me nekako baš dotaklo. Ima nešto u onome..."ne razumete moje reči, bolje ćete razumeti moje ćutanje..." :)

E, da, ali na tome svakako treba da se radi..."sama sebi, najveći neprijatelj..." I tu su me, svakako potrefili. :)

Подели на овим сајтовима

Vaš rezultat je: 107

Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše

upravljanje emocijama je dobro ali ga možete

unaprediti. Radite na manifestaciji vaših

emocija, na njihovom poreklu (mali fizički

signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok.

Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost

i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim");

slušajte druge i trudite se da ih razumete

(njihove emocije nas uče o nama samima); na

kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni

rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne

emocije).

Подели на овим сајтовима

Vaš rezultat je: 124

Možda sam samo pretenciozan...

Подели на овим сајтовима

Vaš rezultat je: 130

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...