Jump to content

Болести изазване музиком

Оцени ову тему

миркан

Препоручена порука

Када је ономад агитовано да се гласа за сада покојног Председника СРЈ, тамо после наше победе над НАТО пактом, долажаху којекакви чауши из ГШ да нас убеђују у исправност тако датог гласа... И у моју ескадрилу дође један, иначе познати лекар са ВМА који између осталог током агитације коју додуше није спроводио он, али бејаше у том друштву.. Углавном, кад њему дадоше реч, он исприча причу да кад слушате плочу од Цепелина са нумером "Степенице ка небу" а унатрашке, чују се разне демонске поруке... Ја се поченм смејати и упитах, прво, ко још данас слуша плоче, па још и унатрашке... Истерали ме из сале... А покојник је ипак изгубио изборе...

Подели на овим сајтовима

Што не значи да је у рок музици све мед и мелко, напротив, али овакве неозбиљне студије заиста вређају интелигенцију.

Што каже кордун, проблем су људи, не музика. Ја то видим овако...уз музику нам продају комплетан пакет, одећу, имиџ, ставове, културу, расположење и систем вредности...е сад, ту може да мањка мозга понекад ако се цео мамац прогута без загледања.

Подели на овим сајтовима

Ево мало дивне музике...Тодор Тодоровић и Блуз Компани, немачка

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ово гледајте на сопствену одговорност, од овог може да се разболи

Подели на овим сајтовима

Тако Европа послушно понавља култне ритуале афричких урођеника, код којих је уместо рок групе – шаман са добро изабраном групом бубњара, а уместо хале или стадиона – чистина у тропској шуми, а уместо публике, сви чланови племена. Сада, по оценама стручњака, рок музика заузима око 90% радио-етра Русије.

Јуриј Баженов

Deluje mi da Jurij boluje od bolesti mnogo težih od onih za koje optužuje druge.

Подели на овим сајтовима

Šta ovaj Jurij hoće da kaže ? Da sam ja bolesnik i to teški !?

Bezveze mu je ta teorija , ali oprostiću mu ako se više ne bude laćao pera da bi pisao ovakve stvari . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Рок је настао из блуза, госпела а то је црначка музика, аутентична и искрена у изразу. Рок је белачка верзија тога, пре свега ради боље комерцијализације.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...