Jump to content

Srbija dobila „svoj Facebook“ – Say Serbia

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ако неко жели да помогне Србији, нека направи фонд за лобирање у конгресу...и сенату...

Па сви Срби месечно по 50 евра да уплае...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Mnogo prostora a malo pravdi :D

ovaj sat je majka za sve http://vk.com

prof_vk_1.png

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Једино да преузмемо цео сајт.

Сви одавде се региструју и покренемо своју причу.

Ако неко прикупља информације, не морамо баш да му волонтирамо...с друге стране си у праву јер ће сигурно бити коришћен и за модификовање свести србина.

Подели на овим сајтовима

Чије је то?

Амерички пројекат? УСАИД?

Ne moze biti ni americki ni USAID... ako je tako rusimo ga.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ако неко прикупља информације, не морамо баш да му волонтирамо...с друге стране си у праву јер ће сигурно бити коришћен и за модификовање свести србина.

Ne verujem u to, pratio sam dosta sta Charles radi i kako radi. Ali postoji mogucnost da se varam, kao ona emisija Home Makeover sto ide na tv, mislio sam da je to stvarno, kad ono svi ti dizajneri su fejk, con artisti, manekeni, lazovi.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ма свакако смо већ сви у великом брату. Ја нисам за амишизацију већ за акцију. Као први Хришћани.

у фазону шта нас брига за Рим, ми смо Рим!

Подели на овим сајтовима

„Podstičemo vas da postanete ambasadori Srbije praveći svetsku zajednicu i otkrivanjem lepote i dubine Srbije kroz oči njenog naroda“, piše u informacijama o sajtu.

Шта знам. Мислим да ћу да игноришем појаву. Не допада ми се.

Зашто тамо неки американац ово прави са нашим студентима, нит је он студент а ко финансира

Подели на овим сајтовима

jupi idemo da kakimo po sajtu, sta nas briga dopisujemo se i kakimo :D

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

jupi idemo da kakimo po sajtu, sta nas briga dopisujemo se i kakimo :D

Боље то обави у песку, мачак!  :)))

Подели на овим сајтовима

„Podstičemo vas da postanete ambasadori Srbije praveći svetsku zajednicu i otkrivanjem lepote i dubine Srbije kroz oči njenog naroda“, piše u informacijama o sajtu.

Зашто тамо неки американац ово прави са нашим студентима, нит је он студент а ко финансира

Tako je, ko sto Dragas veli parafraziram "samo pratite tokove novca i znacete ko za koga radi".

Znaci samo treba proveriti ko to finansira i eto odgovora.

Подели на овим сајтовима

Tako je, ko sto Dragas veli parafraziram "samo pratite tokove novca i znacete ko za koga radi".

Znaci samo treba proveriti ko to finansira i eto odgovora.

a je l' se to da proveriti? (ja inače to pojma nemam)

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ако неко жели да помогне Србији, нека направи фонд за лобирање у конгресу...и сенату...

Otkuda nam brate 50 evra jos i za to?!

Pa mi u Srbiji jedva krpimo kraj sa krajem.

Подели на овим сајтовима

Ne znam sta cekas, razglavio si se od ljubavi prema srbiji, saljes nam ovde srculenca iz amerike....

Uzmi lepo uradi nesto konkretno umesto praznih prica i sirenja propagandnog materijala Srpske Radikalne stranke... 

pazi ovako.. covek je dosao u Srbiju, siri najpozitivniju rec o Srbiji, odgovara strancima koji zele da posete Srbiju na bilo koju temu.. dovlaci turiste.... itd..

I resio je od toga da napravi biznis, ovaj sajt je deo tog projekta. Zeli da organizuje turisticku relaciju - amerika Srbija i da priblizi zainteresovanima Srbiju...

ISkreno ne vidim sta vam je tu problem.. covek je uradio milion jednu pozitivnu stvar za ovu zemlju, pokazao je u najboljem mogucem svetlu... i sada pokusava da zaradi pare od toga sto je radio do sada - vi ga eto pripitujete odakle mu par stotina evra za sajt!? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...