DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ivona је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 http://youtu.be/vscbxSsnoDE ivona је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 On 12. 12. 2013. at 4:17, DYNABLASTER рече CBLF I Asura u jednom postu,pa to je real treat!Hvala! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 On 12. 12. 2013. at 19:04, dmsrbija рече http://youtu.be/vscbxSsnoDE e ovo je zaista sjajan ep i odlican elektro projekat! :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 On 12. 12. 2013. at 22:51, ivona рече CBLF I Asura u jednom postu,pa to je real treat!Hvala! lol ja ni ne znam koje su to grupe, to sam na brzinu kopirao iz bookmarksa sto gajim ivona је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 On 12. 12. 2013. at 23:05, DYNABLASTER рече lol ja ni ne znam koje su to grupe, to sam na brzinu kopirao iz bookmarkusa sto gajim ko jos mari za nomenklaturu,racuna se kvalitet! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 ivona је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 On 13. 12. 2013. at 16:21, dmsrbija рече internet je tjudo,koliko dobre muzike razmenis i otkrijes!Hvala! Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука