Jump to content

Акција Гром: Ухапшено 250 дилера дроге

Препоручена порука

Hapsili su samo sitne ulicne prasinare :D

Mozda jer su izbori blizu ili sta znam zasto, policija i tako i onako ima sve te dilere na oku i tacno znaju svakog ko sta radi u svako doba.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A sto ne uhapse Sarica reci ti meni?...sto ne presecu?...odgledaj prve dve sezone "The Wire" serije i nema ti brzeg obrazovanja...barem po ovom pitanju....

The Wire

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ja juče sjeo da ručam i bio upaljen televizor,vidim hapse  po srbiji dilere,odma me presjeklo,uplašio sam se za milosavljevića,al sad  mi lakše ,osim ako ne piše iz logora :)))

Hapsili i mene... dva tri puta... ni krivog ni duznog pa me brzo pustili...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...