Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Морам да признам да сам о овоме често размишљао... Ко је Вероника Луиза Чикон? Зашто јој је стало да буде мадона, када знамо на кога се то односи? Ма Дона - наша госпа - Богородица. Музика није лоша, бар по мени, међутим, стално нешто провлачи те симболе. Чак је и глас пригушила да би радила добро то што ради. Зашто? Зашто стално користити симболе хришћанства, кабале, јудеизма, ислама да би сви били једно? Интересује ме шта ви о томе мислите? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Madona zgazila pravoslavni krst MOSKVA - Sud u Sankt Peterburgu razmatraće danas tužbu pravoslavnih aktivista protiv američke pevačice Madone zbog uvrede osećanja vernika.Tužitelji, devet građana, traže od američke pop dive kompenzaciju od 333 miliona rubalja (10,6 miliona dolara), jer smatraju da je ona podrškom homoseksualcima uvredila njihova osećanja.Uz tužbu je, kako tvrde, priložen video materijal na kome se navodno vidi kako Madona gazi pravoslavni krst i moli prisutne da podignu ruke sa ružičastim narukvicama u znak podrške seksualnim manjinama.Organizatori koncerta pevačice, održanog 9.avgusta u Sankt Peterburgu, najavljuju uzvratnu tužbu za nezakonito korišćenje video snimaka.Advokat tužitelja Aleksandar Počujev kaže da je osnov za tužbu bilo kršenje gradskog zakona o zabrani propagande homoseksualizma i pedofilije među maloletnicima, usvojenog proletos.Počujev je rekao za Itar-tas s da su razlozi za "moralnu patnju" tužitelja bili i "izrugivanje nad hrišćanskom simbolikom" i "nepristojni izrazi pevačice upućeni publici".U materijalima suda slučaj se vodi pod oznakom "O nadokandi moralne štete" i ne pominju se članovi peterburškog zakona protiv propagande homoseksualizma. http://www.kurir-info.rs/madona-zgazila-pravoslavni-krst-clanak-454461 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ма дај, ово није ништа ново, као ономад на истом концерту када је подржала чланице у Русији - Пуси Рајот, као за слободу говора. А истина, последња турнеја необично почиње, мало се, чини ми се окренула православљу - http://www.youtube.com/watch?v=gRZSsrjqFIM Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Чак је и глас пригушила да би радила добро то што ради. Зашто? Зашто стално користити симболе хришћанства, кабале, јудеизма, ислама да би сви били једно? Интересује ме шта ви о томе мислите? Mozda da bi se ujedinile sve religije, pa da svi zajedno docekamo rogatog. Gordana . and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Mozda da bi se ujedinile sve religije, pa da svi zajedno docekamo rogatog. pa vidis to sam i ja pomislio... mada.. cudno je to. ima ona neke ispovedne pesme gde kaze - I'm at the point of non return... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Porod aspidin tj. ne zna sta radi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Зашто стално користити симболе хришћанства, кабале, јудеизма, ислама да би сви били једно? Мислим да не треба размишљати о томе Нисам фан дотичне, иако сам волео њене ране радове Имала је она неке фотографије врло "интересантне" садржине па...овај твој наслов би се можда уклопио у извесном смислу Тај њен "правац" "стил" мислим да нема везе са православљем. Волим многе музичаре који нису верници или су чак отворено атеисти али ми њихова музика не уноси немир. Ени Ленокс ми је најомиљенија одувек, и она се бори за та права мањина и не декларише се као верник али се не петља у понижавање било које вере, културе и томе слично Луза Чиконе није ни уметник, по мени, јесте талентована али није то то. Да не говоримо о "духовној" страни. Gordana ., Никола Поповић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Мислим да не треба размишљати о томе Нисам фан дотичне, иако сам волео њене ране радове Имала је она неке фотографије врло "интересантне" садржине па...овај твој наслов би се можда уклопио у извесном смислу Тај њен "правац" "стил" мислим да нема везе са православљем. Волим многе музичаре који нису верници или су чак отворено атеисти али ми њихова музика не уноси немир. Ени Ленокс ми је најомиљенија одувек, и она се бори за та права мањина и не декларише се као верник али се не петља у понижавање било које вере, културе и томе слично Луза Чиконе није ни уметник, по мени, јесте талентована али није то то. Да не говоримо о "духовној" страни. Разумем шта хоћеш да кажеш, али јесте мало интересантно. Она је такође ,,велики" борац за права мањина и има неку дозу по мени не баш прљаве еротике. Све је некако црно бело, мало загонетно. Међутим, када сам рекао православље, хтео сам да кажем да јој је у симболима преовладава мало православна слика хрићанства (погледај крст, кадионица, помало они гласову који мало превазила грегоријанско певање..) шта хоће да поручи, то мене интересује..? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 шта хоће да поручи, то мене интересује..? Да ли ишта хоће да поручи? Има ли појма шта користи? Можда хоће да заради, можда да заведе (мој ток мисли) Ако је то неко њено преобраћење онда..... немам појма. У суштини ми није интересантна Срђан Шијакињић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Да ли ишта хоће да поручи? Има ли појма шта користи? Можда хоће да заради, можда да заведе (мој ток мисли) Ако је то неко њено преобраћење онда..... немам појма. У суштини ми није интересантна pa meni jeste malo Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Па сад је ваљда то интересантно, или због моде (и Долче и Габана су искористили православље као инспирацију), или можда пре да би Русију (њену веру) представила као превазиђену, већ је изазивала католике, сад су ваљда на реду православци... Чини ми се да она не разликује претерано ово или оно хришћанство, у фазону seen one, seen them all Драшко, Никола Поповић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 pa meni jeste malo Ок поштујем, брате модераторе monsieur moderateur извини шалим се ја Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Чини ми се да она не разликује претерано ово или оно хришћанство, у фазону seen one, seen them all И мени се чини да је то у питању Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 морам да признам да ми она некако посебно привлачи пажњу... јер није глупа. Мислим, сада је већ и у годинама и као да хоћу да провалим чиме се она заправо служи. Знам, неко ће рећи то је чист сатанизам - можда, али мислим да има ту још нечега, само још тачно не знам шта. Она није жена монструм. Начин на који говори није монструмски. Није ни наркоман, опстала је... и што је најважније, све ове звездице некако претерају у вулгарности, али она као да има меру.. мислим ,,меру", али није да се прекрстиш као рецимо када погледаш неки спот или уживо Лејди Гагу.. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 јер није глупа Није али нема стила (моје мишљење). Код ње има свега ко у мегамаркету. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука