Istochnik Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Кијев – Посланик градског већа Севастопоља, Сергеј Смољанинов позвао на увођење руских трупа у Украјину. Овакав захтев је он послео председнику Русије, Владимиру Путину. Смољаниниов је изјавио да су у Републици “западне специјалне службе и њихови агенти иницирали покушај свргавања легитимне власти“. Због овога је он затражио од председника Русије “да се договори са владом Украјине о увођењу на територију земље оружаних трупа Русије како би се заштитили од војске САД и НАТО агресора“. Глас Русије Viktor Ljvovic and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Opasna i glupa ideja političara,time bi samo još gore napravio,možda i građanski rat Sirija2 Филозоф, GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ма направио би светски рат Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ми смо православци, браћа. Каква сила црна. То би било као грађански рат. Зар је мало побијено за време Црвених који су ратовали углавном против својих. Нека нам да Бог мудрости и дуготрпљења, па да се ујединимо. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Има и овде таквих који би били врло срећни да Путин уђе са руским трупама у Србију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ал` пази: Посланик градског већа... Па ни мање ни више, него пише Владимиру Владимировичу... O tempora, o mores... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Nema veze direktno sa temom al prica mi onomad jedan poznanik cija je sestra godinama u Ukrajini kako su njih Rusi pogotovo u 20.veku mucili ko crve,kaze da su oni namuceniji narod od nas velikomucenih Srba a nisam to znao,mislio sam da se oni gotive medjusobno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Nema veze direktno sa temom al prica mi onomad jedan poznanik cija je sestra godinama u Ukrajini kako su njih Rusi pogotovo u 20.veku mucili ko crve,kaze da su oni namuceniji narod od nas velikomucenih Srba a nisam to znao,mislio sam da se oni gotive medjusobno... http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80 Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Nema veze direktno sa temom al prica mi onomad jedan poznanik cija je sestra godinama u Ukrajini kako su njih Rusi pogotovo u 20.veku mucili ko crve,kaze da su oni namuceniji narod od nas velikomucenih Srba a nisam to znao,mislio sam da se oni gotive medjusobno... Ukrajinci i Rusi su bratski narodi, samo sto ovi iz zapadne ukrajine katolici i unijati ne podnose ruse. Mislim da je ovo sa trupama losa ideja, ali trebaju poslati svoje tajne sluzbe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Кијев – Посланик градског већа Севастопоља, Сергеј Смољанинов позвао на увођење руских трупа у Украјину. Овакав захтев је он послео председнику Русије, Владимиру Путину. Смољаниниов је изјавио да су у Републици “западне специјалне службе и њихови агенти иницирали покушај свргавања легитимне власти“. Због овога је он затражио од председника Русије “да се договори са владом Украјине о увођењу на територију земље оружаних трупа Русије како би се заштитили од војске САД и НАТО агресора“. Глас Русије И страни агенти чекају реакцију Москве... Ово је кључни моменат у геополитичкој игри.,. Мислим да ће Амери пустити Кијев Москви...јер је Москва предала балкан.. али мора бити мало позоришта за рају... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Има и овде таквих који би били врло срећни да Путин уђе са руским трупама у Србију... Па био је... На Космету ономад... Па отиш`о... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 И страни агенти чекају реакцију Москве... Ово је кључни моменат у геополитичкој игри.,. Мислим да ће Амери пустити Кијев Москви...јер је Москва предала балкан.. али мора бити мало позоришта за рају... Ukrajinci bi potpisali onaj sporazum sa EU, ali to bi bilo ekonomsko samoubistvo za njih. Ne mogu oni opstati bez Rusije, 60% njihovog izvoza i uvoza.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ne samo ekonomsko samoubistvo, nego i dusevno, pa i duhovno. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ukrajinci bi potpisali onaj sporazum sa EU, ali to bi bilo ekonomsko samoubistvo za njih. Ne mogu oni opstati bez Rusije, 60% njihovog izvoza i uvoza.. Наравно... као и већина СССРа.. Велики су поделили себи игралиште... а ЕУ ће слушати Немачку...Немачку која зависи од Русиких енергената,,, Немачку за коју су ишли Руска нафта и гас и за време хладног рата... а све уз амин США... США треба Русију и Русија треба США... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ne samo ekonomsko samoubistvo, nego i dusevno, pa i duhovno. Ма ја....ено сви духовно мртви у Америци и ЕУ... Нема везе душа са овим... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука