Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Лапис Лазули, РадованД, ivona and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ма нема Бога. Све је настало случајно. DYNABLASTER, Никола Поповић, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @Milan Nikolic, све су ово пахуље? И ове ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ova je supermenova sa planete Kripton DYNABLASTER, kordun, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 А ја прочитао "Необичност пасуља" Никола Поповић, kordun, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @, Замисли и ово: DYNABLASTER, kordun, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @, Замисли и ово: a sta je ovo,kako nastaje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @, Замисли и ово: Верујем. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 a sta je ovo,kako nastaje ? Личи ми на шестоугаони цилиндар са две пахуље. И мене изененађује. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Тема је једна од најљепших у посљедње вријеме Поштовање! Ignjatije, DYNABLASTER, Ленка* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Личи ми на шестоугаони цилиндар са две пахуље. И мене изененађује. ma ovo je garant vjestacki u labaratoriji,izvlacenje monokristala u kontrolisanim uslovima,s tim da je klica bila obicna pahulja,ali opet mi nije jasno odakle na vrhu druga pahulja,ja sma imao kristalizaciju na faksu ali za metale,ne za vodu,no predpostavljam da je fazon isti,zato mi ovo neobjasnivo da samo u prirodi nastane.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ma ovo je garant vjestacki u labaratoriji,izvlacenje monokristala u kontrolisanim uslovima,s tim da je klica bila obicna pahulja,ali opet mi nije jasno odakle na vrhu druga pahulja,ja sma imao kristalizaciju na faksu ali za metale,ne za vodu,no predpostavljam da je fazon isti,zato mi ovo neobjasnivo da samo u prirodi nastane.... Шта мислиш брате, може ли Онај Горе да набави такву лабараторију? Не зезам се, него ми паде на памет да постоји нека граница нашег поимања шта можемо у природи да затекнемо као дело Творца а шта на изгледа да ми људи "фабрикујемо". Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 @@kordun, Требало би да су све слике природне: http://chaoticmind75.blogspot.ru/2013/08/my-technique-for-snowflakes-shooting.html http://chaoticmind75.blogspot.ru/search/label/snowflake Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Шта мислиш брате, може ли Онај Горе да набави такву лабараторију? Не зезам се, него ми паде на памет да постоји нека граница нашег поимања шта можемо у природи да затекнемо као дело Творца а шта на изгледа да ми људи "фабрикујемо". Naravno da moze brate,pitao sam kako ovo nastaje,bas me zainteresovalo,jer nisam nista slicno vidio u prirodi,ja koliko vidim ovaj kristal,to je ista metoda kojom se prave monokristali silicijuma za elektronsku industriju,gdje je uskladjena brzina rasta kristala,temperatura tekucine i izvlacenje kristala iz te tekucine,malo je tesko to kao prirodni proces zamisliti da se to sve uskaldi jer je tolerancija za taj proces jako mala,tesko je izracunati matematicki kamo li ostvariti u realnosti i koja svrha bi bila toga u prirodi,ne bavi se Bog formiranjem kristala ,vec je uspostavio mehanizme kako sta funkcionise,tako ja smatram... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Vrh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука