Jump to content

Проблем са звуком на компјутеру

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

ЈУче ми се прегрејао компјутер и угасио се. ПОсле тога неко време није радио. Очистио сам компоненте али када сам хтео поново да повежем звучнике није се чуо звук.

Има интегрисану звучну картицу.

Може ли неко да каже шта може да буде проблем? Не верујем да је цркла картица.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да није у volume можда штиклирао mute?

Јер у device manager све ок?

Тест звука јел ради?

Мислим знам да знаш све то оче, него чисто човек по некад заборави на те неке ситнице.

Све је проверено..

Подели на овим сајтовима

Мислим да се прегрејао процесор...

Ја сам скоро имао сличан проблем, решио сам са квалитетнијом пастом за контакт процесора и хладњака.

Поменули сте чишћење компоненти, шта и како сте конкретно чистили? Да ли су звучници искључивани у току чишћења?

Подели на овим сајтовима

Ако је стварно дошло до прегревања плоче на којој се налази интегрисана звучна картица, можда је цркао аудио излаз, односно, можда су се разлемили контакти између плоче и самог џека - то би требало да се провери. Ако је софтверски све у реду, то значи да AD конвертор ради коректно, али да физички нема контакт са излазом.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

можда су се разлемили контакти између плоче и самог џека

Температура топљења калаја је далеко изнад температуре на којој се рачунар искључује због прегревања.

Подели на овим сајтовима

ај да сликам, можда нисам ставио тамо где треба... Ево сад ћу да сликам како изгледа кабал и како изгледају улази..

Слободно пробајте друге улазе са укљученим звучницима, на кратко неће ништа да се поквари.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...