Number15648 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Већина људи не дише док куца на тастатури ЛОНДОН -Људи који често куцају на тастатури постану тако заокупљени речима да престану да дишу, показују резултати најновијег истраживања британских научника. Та заокупљеност доводи до проширења зеница, немирних ногу, прекомерног знојења, вртоглавице и убрзаног куцања срца, објавио је британски лист "Дејли мејл". Оно што следи, ако та особа често куца, укључује хронични умор, суво грло, слабо памћење, пад концентрације, главобољу, раздражљивост, депресију, зебњу, низак либидо, па чак и импотенцију. Неки чак верују да су људи гојазнији и склонији дијабетесу због комбинације држања даха цели дан и недовољне активности, наводи британски лист и додаје да је решење правилно дисање током куцања. Ово стање забележено је код 80 одсто особа и представља навику коју су људи временом усвојили, а то је да због куцања, посебно неког сложенијег текста, неправилно и неравномерно дишу, што лоше утиче на здравље. Извор: Танјуг Свашта ћемо прочитати. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 аууу.. никад нисам о томе размиљао, али мислим да ја дишем док куцам.. мада.. не знам. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Sada , nakon ovakvih vijesti svi će da se zapitaju da li i oni zaustave dah prilikom kucanja na tastaturi . Od kada sam pročitao ovu vijest - siguran sam da dišem , možda se sada i dodatno trudim . Za ranije pojma nemam , nisam nikada davao nikakvu posebnu vrijednost tome , ali kada se bolje razmisli , sve što su ovi naučnici izrekli - možda je i istina . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Sada , nakon ovakvih vijesti svi će da se zapitaju da li i oni zaustave dah prilikom kucanja na tastaturi . Od kada sam pročitao ovu vijest - siguran sam da dišem , možda se sada i dodatno trudim . Za ranije pojma nemam , nisam nikada davao nikakvu posebnu vrijednost tome , ali kada se bolje razmisli , sve što su ovi naučnici izrekli - možda je i istina . Док откуцаш ту поруку, угушио би се да не дишеш... глупост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Pretpostavljam da se ne misli da ne dišeš uopšte . Zaboga , pisci pišu knjige na kompjuterima . Stvar je u predugom zadržavanju daha i nepravilnom disanju , bar sam tako ja razumio . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Од сад пишем само кратко. Још краће од овога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Piši samo haiku poeziju ! Столе је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука