Зосима Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Проблем код жена је што имају јако мало искуства ,пре свега због ретке употребе аута,јел обично мушкарци-мужеви су ти који возе... Самим тим слабо познају маршуте,путеве раскрснице, и онда ту запне... Сдруге стране,није ми јасно,зашто мушка популација толико јури,а без икакве потребе. Ја маршуту до посла знам у сваку рупу на путу,кад се пали зелено и слично,и онда ме неки кретен претиче, са сто на сат,да би га је ладно стигао на семафору,са 60км... Number15648 је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 [...] Ја маршуту до посла знам у сваку рупу на путу,кад се пали зелено и слично,и онда ме неки кретен претиче, са сто на сат,да би га је ладно стигао на семафору,са 60км... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 A ti bi mogao da shvatis da to da li imas dobre vozacke sposobnosti ne zavise od toga da li imas mecu ili perecu. Zapravo zavise... evolutivno gledano, sasvim je ocekivano i normalno da muskarci i zene imaju razlicite urodjene sposobnosti. Jednima je razvijenija motorika drugima misaoni proces... jedni su bolji lovci drugi bolji sakupljaci... Liberalna је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Zapravo zavise... evolutivno gledano, sasvim je ocekivano i normalno da muskarci i zene imaju razlicite urodjene sposobnosti. Jednima je razvijenija motorika drugima misaoni proces... jedni su bolji lovci drugi bolji sakupljaci... Jesam li ja po tebi hemafrodit? Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Знам две жене коле возе аутобусе. Једна по локалу превози путнике а друга вози спратни бус и вози преко границе. обе су екстра возачи и много пажљивије су него њихове колеге. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Jesam li ja po tebi hemafrodit? Ne poznajem te tako da mozes da budes i covek- muva, al kakve to veze ima s temom ili mojim postom? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Вечная тема......... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maks Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Jedna moja prijateljica jednom kad se nasla u grotlu kruznog toka na Slaviji u Beogradu,uspanicila se,pustila volan i pokrila rukama oci.Doduse to joj se desilo samo tad,jednom.Od tada vise nije vozila kroz Beograd. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Isto sam mislila i za muskarca u kuhinji ...pa se uverih u suprotno. Predrasude su cudo Иоанна and Sidarta је реаговао/ла на ово 2 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Вечная тема......... У праву си , то је вечна тема . Све што раде мушкарци , то могу да раде и жене и обрнуто. Кажете да су жене лоши возачи , а ја мислим да и међу нама мушкарцима има такође лоших возача. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ја мислим да и међу нама мушкарцима има такође лоших возача. Ја знам да нас има Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 znaju da voze zene samo, malo vise zeznuto kad treba da izadju ili parkiraju xD POD DVA one znaju da teraju masinu a odrzavanje vrsimo mi muskarci da se ne lazemo “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 У праву си , то је вечна тема . Све што раде мушкарци , то могу да раде и жене и обрнуто. Кажете да су жене лоши возачи , а ја мислим да и међу нама мушкарцима има такође лоших возача. Ima-ima,mislim nas-losih vozaca- 50/50,ne postoji principijalna razlika... Sto se tice mene,imala sam nekoliko situjacija u saobraćaju,svaki put je bio kriv musko... :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Iskreno mislim da muskarci preko kolateraju neke svoje frustracije.Imam puno prijateljica koje imaju polozeno a nikada ne voze.Ne daju im muzevi.Debilizam prve klase!! Jednostavno se radi o praksi, sto vise voze bice bolji vozaci.Da se ne lazemo voznja je teska, iziskuje puno paznje . Ima i koje ne zele ,da voze. Tako da ni u Srbiji nije bas idealna situacija sto se zena i voznji tice.Pa ja imam samo 3 drugacice koje voze svakodnevno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Овако мени комшија даје комплимент : Сања ,ти возиш ко мушко! (Ваљда је комплимент,а? ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука