Raymond Red Reddington Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Пријави полицији да се школа користи за пропаганду..и директорове приватне послове... jelsal је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:48, Филозоф рече To onda nije debata!!! To je vrhunski bezobrazluk, ali sta se drugo moglo i ocekivati kad vecinu tih NVO budalastina vode bivse komunjare navikle na jednoumlje, pa im je sad tesko da ga pomire sa svojim naprasnim idejama o gradjanskom drustvu gde se razgovara, vode debate pa onda moraju da diskredituju jednu stranu u startu i da postave sudije. Немају они идеологију. Нису комунисти. Чак мислим да многи од њих нису више ни Југословени. Паре су одговор. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:47, Александар Милојков рече И јесам. Али, тамо ићи неће, јер сам јој објаснио која је тактика и који је циљ тих дебата са "судијама". Pa to je onda okej.Mozda bi najmudrije bilo kada bi svi ucenici bojkotovali tu predstavu.U svakom slucaju,to ce ave vise postajati normalna praksa i od toga necemo imati kuda da bezimo. Zato mislim da je bitno ostati sto smireniji i dotuci ih razumnim argumentima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У Хрватској се управо спрема реферндум како би се Брак дефинисао у уставу као ''Заједница мушкарца и жене'' .. И то по цену ''погоршања'' њиховог статуса у ЕУнији .. А ми ... Ми смо ''отворили'' све ''поре'' ..боље рећи ''зинуле су '' нам... а нисмо ни близу нити ћемо бити поменутој ЕУнији ... А о претставницима Католичке Цркве не треба ни говорити да су свим расположивим средствима подржали овакву иницијативу ... Origen је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:55, Deki992 рече Pa to je onda okej.Mozda bi najmudrije bilo kada bi svi ucenici bojkotovali tu predstavu.U svakom slucaju,to ce ave vise postajati normalna praksa i od toga necemo imati kuda da bezimo. Zato mislim da je bitno ostati sto smireniji i dotuci ih razumnim argumentima. Једино ефикасно средство је бојкот и игнорисање овакве пропаганде. Ту никакви разумни аргументи не пролазе, јер зна се који "аргумент" мора да победи. Дакле, треба бити добро информисан и реаговати - игнорисањем и бојкотом. Ђуро Станивук, Gordana ., DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Бојкот је добар за параду, али видиш да ово долази и у школе и како буду нападнији, од бојкота нема ништа. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 23:05, feeble рече Бојкот је добар за параду, али видиш да ово долази и у школе и како буду нападнији, од бојкота нема ништа. Да, требаће и друга легитимна средства. Протест, јавно негодовање, бунт. У сваком случају, не смемо ту жабу прогутати. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Мислим да си одреаговао нагло, што је сасвим разумљиво, али да ниси размислио о свим последицама. Ако заиста забраниш својој ћерци да се појави на једној таквој дебати и ако овако срчано наставиш да се противиш једној сатанској идеологији, претиш да је (ћерку) ставиш на маргину друштва. Црква је данас омражена код многих младих јер немају ништа лепо да чују од својих старијих, а ово може бити повод да се још подсмевају и то не само њој, већ да посматрају вернике као затуцане фанатике. Ово није написано са намером да ти противречим или да се расправљам, већ да ти покажем још једну страну твог поступка. Хришћанин012, Ћириличар and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 @@Никола Поповић, Неће. Познајем ја своје дете јако добро. Није ни мислила да иде. Она је по тим питањима још тврђа од мене. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Овако то раде у Хрватској .. а како раде у ''Београдској'' претставио нам је брат Аца ... Glas Koncila 48 (2058) | 1.12.2013. »Ja sam 'za' da je brak zajednica žene i muškarcaVjernici su u nedjelju 24. studenoga do posljednjeg mjesta ispunili najstariju riječku župnu crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marija, ne samo da bi sudjelovali na euharistijskom slavlju nego da bi i poslušali svjedočanstvo vjere bivšega reprezentativca, nogometaša Darija Šimića koji je nakon mise sudjelovao na tribini koju je organiziralo Povjerenstvo za pastoral s mladima Riječke nadbiskupije na čelu sa svećenikom Velimirom Martinovićem. http://www.glas-koncila.hr/index.php?option=com_php&Itemid=41&news_ID=23643 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Изглед плаката све казује. Чињеницу да расправа има судије не желим ни да коментаришем. За похвалу је што је ваша кћерка сама одлучила да не присуствује таквом догађају, заиста зрео поступак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 23:25, Walter рече Овако то раде у Хрватској .. а како раде у ''Београдској'' претставио нам је брат Аца ... U nasem ustavu vec stoji da je brak zajednica muskarca i zene. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 @@Плутон, Управо сам јој објашњавао поенту - промена свести. Циљ је да вас доведу до става/свести - геј је ОК и ОК је да истополни буду у браку, да усвајају децу и сл. То не могу да учине једном дебатом, али миц по миц, могу. Гебелсовском тактиком да хиљаду пута поновљена лаж на крају постане истина. kordun, Ћириличар, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ацо, што не научиш дете да се бори за истину? Какви су то гимназијалци ако нису бунтовници? Активизам ће свакако тријумфовати, а не окретање главе и искључивање из дешавања. То што ће она и још пар њих да игноришу, само ће да значи широм отворена врата за такве ствари. Ако се ученици колективно побуне, а колико знам нашу децу пошто и сам радим као вероучитељ, то је лако, онда може да буде нешто од бојкота. У Дванаестој знам и неке професоре који ће сигурно стати уз ученике. Наравно, подразумева се достојанствен и културни бунт и активизам. Amour је реаговао/ла на ово 1 Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 23:41, pezza рече Ацо, што не научиш дете да се бори за истину? Радим на томе. За сада је опција "игнорисање". Полако. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука