ВИЛМА Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Našla za dve sekunde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 И два ''чо'ека'' ako vidimo dva coveka jel to znaci da imamo dve desne strane mozga? Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 ја ни погледао нисам у слику а већ сам нашао главу i ja "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 о,о1 сец Blaža Željko and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Гледам 15 минута, не могу да нађем... Ал сам глуп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Ја га нађо за мање од минут.Примени ону технику коју користим да нађем матицу у пчелињем друштву. Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Управо сада, Ненад. рече Ја га нађо за мање од минут. циљ је за 3 секунде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Јесте циљ, али је и просек добра ствар. Ја кад подигнем рам, гледам и по неколико минута. Мили "ђаво"и набива се у гужву и неће да каже"ево ме", али је ипак нађем. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Управо сада, Ненад. рече Јесте циљ, али је и просек добра ствар. Uh, sto je prosek... Prosek bi bio npr. 10-15 sec. Priznaj lepo da ti nije ok desna strana mozga i pridruzi se nasoj ekipi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 R2D2 Па човек каже до минута. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука