Manolis Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 On 26. 11. 2013. at 23:44, Жељко рече Чек мало како то мислиш? У моје време се знало на шта се с тим мислило. Дабоме! Silence , verum est in beer, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 @Срђан Ранђеловић ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мали, у моје време се дувала бронза Manolis, Караконџула, Anti Palma Crew and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 On 26. 11. 2013. at 23:48, verum est in beer рече @Срђан Ранђеловић ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мали, у моје време се дувала бронза хахахахахахха нисам уопште знао за то verum est in beer and Silence је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 On 26. 11. 2013. at 23:51, Срђан Ранђеловић рече хахахахахахха нисам уопште знао за то Уууу, бронза је убица. Али сада људи ни не знају шта је бронза. Па ја сам био најузорнији дечко у комчилуку, премазивао зам пећке свима у комшилуку и свима било лепо, а мени поготово. Ех, у моје време. Silence , Срђан Ранђеловић, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 On 26. 11. 2013. at 23:54, verum est in beer рече Али сада људи ни не знају шта је бронза. Ма наравно да знају али руски лепак и бензин имају некако лепши шмек :Д Срђан Ранђеловић, verum est in beer, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време Bud Spencer је био мршав, а Philip Michael Thomas белац. Срђан Ранђеловић, Silence , Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 26. 11. 2013. at 22:31, Лидија Миленковић рече У моје време ми је баба држала предавања : " Немо' случајно да се љубиш с момкем испред зграде, ка' те испрати кући. Има да виде комшије, па ће не оговарају. Ако ће баш да се пољубите, ондак идите иза зграде, па се пред улаз само рукујте ". У моје време мене нека симпатисала, и отпратим је до зграде , и баш кад сам тео да је љубим изађе њен ћале на прозор и крене да се дере... У време мог ујака, слична ситуација само је ћале изашао на врата и држао секиру.... Какви су ћалци данас, не би знао Драшко, Mилена КШ, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Будућност: : А у моје време... ех у моје време... како је то било време... ех када се само сетим како смо постављали коментаре на сајту Поуке... - Јаој... не опет иста песма! Деда причаћеш нам сутра. Идемо на журку RYLAH, Баба, Mилена КШ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време, телевизори су забављали нас...а сада ми забављамо телевизоре... verum est in beer, kordun, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 A u moje vrijeme djeci su pred spavanje pričane bajke pa smo spavali svi - k'o zaklani . Danas im TV uključe roditelji (jer nemaju vremena za raspredanje priča) , pa djeca imaju noćne more , od velike braće , farmi i ostalih rijaliti boleština . nana, Срђан Ранђеловић, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Караконџула and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 u moje vreme zivelo se po shumama na cistom vazduhu znala se disciplina i poslushnost, autoritet se postovao nije nam cucuk-Stana davala da vrdnemo ni sekunde. verum est in beer and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Jedna od lepota života vernika je život u Božijem prisustvu, putem molitve, kontemplacije, čitanja Svetog pisma, odlaženjem na liturgiju. Kada ste sa Bogom svako vreme je vaše vreme, vi ste uvek u sadašnjosti i u večnosti istovremeno. Ja mogu da pričam kako je bilo ranije ili nekad, ali nikada neću reći da je to bilo moje vreme, čak, ja osećam i znam da moje vreme tek dolazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време нико није машио тему на форуму Караконџула, Silence , verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Lepo sam rekao da moje vreme tek dolazi, pošto sam promašio temu, evo me opet: A U MOJE VREME: nije bilo interneta, ni ŽRU, družili smo se uživo i preko telefona, i onda smo pričali, pričali pričali,pričali......i nijedna tema nije bila promašena, osim na pismenom iz srpskog kad dobiješ keca a mislio da ćeš dobiti petaka. Silence and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука