Jump to content

А у моје време...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

On 26. 11. 2013. at 23:44, Жељко рече
Чек мало како то мислиш?

У моје време се знало на шта се с тим мислило. Дабоме! 

Подели на овим сајтовима

@Срђан Ранђеловић

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мали, у моје време се дувала бронза :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 23:48, verum est in beer рече

@Срђан Ранђеловић

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мали, у моје време се дувала бронза :)

хахахахахахха нисам уопште знао за то :D

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 23:51, Срђан Ранђеловић рече

хахахахахахха нисам уопште знао за то :D

Уууу, бронза је убица. Али сада људи ни не знају шта је бронза.

Па ја сам био најузорнији дечко у комчилуку, премазивао зам пећке свима у комшилуку и свима било лепо, а мени поготово. Ех, у моје време.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 23:54, verum est in beer рече
Али сада људи ни не знају шта је бронза.

Ма наравно да знају али руски лепак и бензин имају некако лепши шмек :Д 

Подели на овим сајтовима

У моје време Bud Spencer је био мршав, а Philip Michael Thomas белац.

orthodoxlighthouse

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 22:31, Лидија Миленковић рече

У моје време ми је баба држала предавања :  " Немо' случајно да се љубиш с момкем испред зграде, ка' те испрати кући. Има да виде комшије, па ће не оговарају.  Ако ће баш да се пољубите, ондак идите иза зграде, па се пред улаз само рукујте ".

У моје време мене нека симпатисала, и отпратим је до зграде , и баш кад сам тео да је љубим изађе њен ћале на прозор и крене да се дере...

У време мог ујака, слична ситуација само је ћале изашао на врата и држао секиру....

Какви су ћалци данас, не би знао :)

Подели на овим сајтовима

Будућност:

:dedica:: А у моје време... ех у моје време... како је то било време... ех када се само сетим како смо постављали коментаре  0703_read  на сајту Поуке... 

- Јаој... не опет  7896634 иста песма! Деда причаћеш нам сутра. Идемо на журку  :120286:

Подели на овим сајтовима

У моје време, телевизори су забављали нас...а сада ми забављамо телевизоре...

Подели на овим сајтовима

A u moje vrijeme djeci su pred spavanje pričane bajke pa smo spavali svi - k'o zaklani . Danas im TV uključe roditelji (jer nemaju vremena za raspredanje priča) , pa djeca imaju noćne more , od velike braće , farmi i ostalih rijaliti boleština . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

u moje vreme zivelo se po shumama na cistom vazduhu

znala se disciplina i poslushnost, autoritet se postovao

nije nam cucuk-Stana davala da vrdnemo ni sekunde.

Подели на овим сајтовима

Jedna od lepota života vernika je život u Božijem prisustvu, putem molitve, kontemplacije, čitanja Svetog pisma, odlaženjem na liturgiju. Kada ste sa Bogom svako vreme je vaše vreme, vi ste uvek u sadašnjosti i u večnosti istovremeno. Ja mogu da pričam kako je bilo ranije ili nekad, ali nikada neću reći da je to bilo moje vreme, čak, ja osećam i znam da moje vreme tek dolazi.

Подели на овим сајтовима

Lepo sam rekao da moje vreme tek dolazi, pošto sam promašio temu, evo me opet: A U MOJE VREME:   nije bilo interneta, ni ŽRU, družili smo se uživo i preko telefona, i onda smo pričali, pričali pričali,pričali......i nijedna tema nije bila promašena, osim na pismenom iz srpskog kad dobiješ keca a mislio da ćeš dobiti petaka.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...