Jump to content

А у моје време...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

У  моје време кад направимо неку фору па видимо да има 200 људи на сајту, били смо презадовољни посетом а сад чим отворим очи има их 4 000

Подели на овим сајтовима

Што значи да је форум сада у форама и да су све боље и боље :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

У моје време се знало ко коси а ко воду носи.

Хехехе, мој деда косио ливаду и окопавао виноград а ја му носила ладну воду у тестији...

Подели на овим сајтовима

У моје време било Слобино време.   :(

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Кад пожелим да својим синовима дам савјет, а да им истовремено кажем да баш не приме све здраво за готово онда причу почнем са чувеним "у моје вријеме". И мени су тако причали, али врло озбиљно, а ја наиван стварно тражио трагове тог времена покушавајући да се накалемим (јер то мора да су стварно била добра времена) да сам се једног дана пробудио с укусом горчине и осјећајем изгубљеног времена.

И тако, кад желим да дам савјет да нешто ураде али да прије тога добро размисле, ја кажем: "У моје вријеме ....."

Ваљда им је све јасно...

Подели на овим сајтовима

u moje vreme si  u 5. menjao školu da bi učio engleski a sad ga svi uče od 1.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

У моје време је чика Жива писо по форуму Верујем.

И сад да ме неко убије ја се не могу сетити који је његов емајл.

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

U moje vreme pokojna baba bi zagrejala šećer do karamelizovanja, prelila vodom i dala mi da pijem iz šoljice za kafu. Nemate pojima kolko sam se odraslo osećao a sad svi govore o štetnosti šećera i glukozno-fruktoznog sirupa.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

U moje vreme pokojna baba bi zagrejala šećer do karamelizovanja, prelila vodom i dala mi da pijem iz šoljice za kafu. Nemate pojima kolko sam se odraslo osećao a sad svi govore o štetnosti šećera i glukozno-fruktoznog sirupa.

Jel to bio serbet? Ako jeste, i ja sam ga pio s limunom cesto...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

U moje vreme sam jeo hranu iz humanitarne pomoci, srecom pa to nema sad u ovo vreme<br /><br />Послато користећи Тапаток 2<br /><br />

Подели на овим сајтовима

Jel to bio serbet? Ako jeste, i ja sam ga pio s limunom cesto...

jeste :D

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

U moje vreme rakija se pekla od pomorandži iz Grčke koje su deljene u crkvi

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

u moje vreme se crtani gledao u 11 ujutru i u 7 i 15 uveče i to je to... 15-ak minuta... danas po ceo dan bulje u tv... minimax, ultra...

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...