Дејан Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 У моје време кад направимо неку фору па видимо да има 200 људи на сајту, били смо презадовољни посетом а сад чим отворим очи има их 4 000 verum est in beer, Баба, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Што значи да је форум сада у форама и да су све боље и боље Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 У моје време се знало ко коси а ко воду носи. Хехехе, мој деда косио ливаду и окопавао виноград а ја му носила ладну воду у тестији... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 У моје време било Слобино време. Баба, verum est in beer, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Кад пожелим да својим синовима дам савјет, а да им истовремено кажем да баш не приме све здраво за готово онда причу почнем са чувеним "у моје вријеме". И мени су тако причали, али врло озбиљно, а ја наиван стварно тражио трагове тог времена покушавајући да се накалемим (јер то мора да су стварно била добра времена) да сам се једног дана пробудио с укусом горчине и осјећајем изгубљеног времена. И тако, кад желим да дам савјет да нешто ураде али да прије тога добро размисле, ја кажем: "У моје вријеме ....." Ваљда им је све јасно... Лидија Миленковић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 u moje vreme si u 5. menjao školu da bi učio engleski a sad ga svi uče od 1. emilija, verum est in beer, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 У моје време је чика Жива писо по форуму Верујем. И сад да ме неко убије ја се не могу сетити који је његов емајл. Oglo and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 U moje vreme pokojna baba bi zagrejala šećer do karamelizovanja, prelila vodom i dala mi da pijem iz šoljice za kafu. Nemate pojima kolko sam se odraslo osećao a sad svi govore o štetnosti šećera i glukozno-fruktoznog sirupa. YOKA, Mилена КШ, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 U moje vreme pokojna baba bi zagrejala šećer do karamelizovanja, prelila vodom i dala mi da pijem iz šoljice za kafu. Nemate pojima kolko sam se odraslo osećao a sad svi govore o štetnosti šećera i glukozno-fruktoznog sirupa. Jel to bio serbet? Ako jeste, i ja sam ga pio s limunom cesto... Manolis, YOKA and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 U moje vreme sam jeo hranu iz humanitarne pomoci, srecom pa to nema sad u ovo vreme<br /><br />Послато користећи Тапаток 2<br /><br /> YOKA and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Jel to bio serbet? Ako jeste, i ja sam ga pio s limunom cesto... jeste obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 U moje vreme rakija se pekla od pomorandži iz Grčke koje su deljene u crkvi verum est in beer, Баба, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 U moje vrijeme se odrastalo uz Metallicu,zato što je prvi među nama bio bravar verum est in beer, w.a.mozart and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 U moje vreme se nije znalo šta je gluten, sve se jelo nije se biralo verum est in beer and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 u moje vreme se crtani gledao u 11 ujutru i u 7 i 15 uveče i to je to... 15-ak minuta... danas po ceo dan bulje u tv... minimax, ultra... Плутон, Караконџула and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука