Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Чији је то прстен, из ког времена, где се налази...? Мало информација неће шкодити http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Појма немам, замолио ме је један пријатељ да ли знам и ја сам му рекао да не знам, али да људи на Жру знају Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 pravac u neku antikvarnicu... ili kod nekog istoricara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Брат Ћириличар можда може да помогне. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Појма немам, замолио ме је један пријатељ да ли знам и ја сам му рекао да не знам, али да људи на Жру знају Prsten izgleda da je "gema", vrsta prstena koja je često ukrašavana mitološkim, mističnim i hernetičkim simbolima. Ja sad ne vidim to dobro ni na povećanju, je li to tamo poprečno zmija koja je progutala svoj rep, taj "prozor" ima značenje "dveri saznanja", ili ključaonicu koja otključava neku tajnu, to drugo je taj ključ, ovo drugo može biti "sveta loza" ili ta zmija iz egipatsko-antičke mitologije koja guta svoj sopstveni rep - Uroboros, izgleda da je sadržaj i značenje simbola nekakvo hermetičko ili okultno (magijsko i alhemijsko). Gema http://cs.wikipedia.org/wiki/Gema Uroboros http://cs.wikipedia.org/wiki/Uroboros DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Подсећа на неки монархистички симбол, слично овоме: "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ово ми личи на неку змију која "једе свој реп", тј. некаквог уробора који опет "чува" улаз од неких врата, нпр. вечности... Ignjatije, Срђан Ранђеловић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Шара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Sve u svemu prsten ne valja, zato ga valja pretociti u zlatni novcic, da kad nastupi, do sad nevidjena, kriza, moze da se zameni za krisku leba. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ма то су масонска посла Милан Ракић, Млађони and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. (...crni oblaci prekrivaju nebo. zemlja počinje da se trese. čudni glasovi se čuju svuda...) https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Убаци га у ватру па ако се појаве нека чудна слова... Саша од Москве, Плутон and pahulja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука