Срђан Ранђеловић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ivanaika, МиодрагМ, Плутон and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ух! Који глас!!! Буквално застаје дах. мирођија and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ja očekivao neku vizantiju... kad ono Šaljapin LOL мирођија је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ja očekivao neku vizantiju... kad ono Šaljapin LOL Драга, јел грех да се то тако пева? Има коментара неких браће и сестара који су се саблазнили. Помињу, папу и иће и пиће и врте бројаницу у исто време... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Dobro je dok ne vrte očima... naravno da je lepo da se tako peva, čoveku je Bog dao glas da Ga slavi a ovaj djakon upravo to i radi... Prosečan internet pravoslavac koji koluta očima ima sindrom oće kaki-neće kaki, čas mu ne valja jedno čas drugo i u tim negacijama prodje život S kim ću uporediti ovaj naraštaj? Sličan je deci koja sede po trgovima i viču drugoj i govore: svirasmo vam i ne igraste, jadikovasmo i ne jaukaste. Jer dođe Jovan koji niti jede niti pije, a oni kažu: ima demona. Dođe Sin čovečiji koji jede i pije, pa kažu: gle čoveka izelice i pijanice, prijatelja carinika i grešnika. I opravdaše mudrost dela njena. Andre Williams, мирођија, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Glas isti ko i uvek, samo pustio bradu... w.a.mozart, Срђан Ранђеловић and Ламех је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 men875847'0789 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука