karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Зна ли неко како да дођем до ове књиге или да је нађем на нету? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Ako jos uvek niste pronasli knjgu, pokusajte je pronaci na www.superknjizara.hr. Nadam se da ce Vam ova adresa biti od pomoci... Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Ако још увек тражиш књигу, скенираћу Ти је и послати на мејл. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Ај ако ти није проблем. Велико хвала pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Није, само, потрајаће који дан! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Ма никакав проблем algabacaju pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жаре Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Можда би брат администратор Карађорђе поделио ту књигу са мојом маленкошћу algabacaju Није толико битно како смо постали,много битније од тога јесте куда идемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Можда ће то да уради са свим члановима algabacaju pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 To Miskovicu Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 То брате Дарковићу pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука