Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 11. januar 2010. U nedelju, u crkvi Gospe Sinjske, sveštenik je sa oltara pozvao vernike da ne glasaju za Josipovića kako ne bi obojio Hrvatsku u crveno, nego za Milana Bandića. Na te reči reagovala je jedna starija vernica tako što je ustala, poslala fratra do đavola i uz komentar da bi trebalo da se bavi verom i bogom, a ne politikom, demonstrativno napustila crkvu, piše Slobodna Dalmacija. Josipović je u Sinju ubedljivo pobedio Bandića. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 па,хрвати су у свему напреднији од нас..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Овакве бабе и нама требају... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ја нисам послао свештеника дођавола,али сам свештенику у чијој сам парохији рекао да ми не долази у кућу и тако је већ годинама.Идем у другу Цркву,све због свештеника и његовог понашања... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ја нисам послао свештеника дођавола,али сам свештенику у чијој сам парохији рекао да ми не долази у кућу и тако је већ годинама.Идем у другу Цркву,све због свештеника и његовог понашања... Што, како се понаша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука