feeble Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Јел сестра Ларо,ти беше ниси фрее,или јеси? :0203_cool: Није ти ово "онај" форум Млађони, Зосима, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Није ти ово "онај" форум Хехе,али ње нема на "оном" форуму, и не квари ми бре романтику.... :bleh: feeble је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Јел сестра Ларо,ти беше ниси фрее,или јеси? :0203_cool: Zoske,vreti se na taj drugi forum,ja sam ovde samo seka Lara,i o svom mužu i deci ne volim da pričam javno. Forum mi je zabavan,ali ne tražim leba preko pogače . Млађони, Пг and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @, ne bi više da komentarišem i dovoljno sam rekla Млађони је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Forum mi je zabavan,ali ne tražim leba preko pogače . хахахах! Колко добрих израза има да чујем данас oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Zoske,vreti se na taj drugi forum,ja sam ovde samo seka Lara,i o svom mužu i deci ne volim da pričam javno. Forum mi je zabavan,ali ne tražim leba preko pogače . Хм,ко би рекао, имаш доста постова на овим и сличним темама, али женска ћуд је чудна работа... Шалим се мало, туђе не дирам,своје недам, мада ја нисам ни хлеб ни погача,више онако ко славски колач... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Зосима, "Не дам" се пише одвојено... :bendoff: знаш оно "нећу, немам, нисам немој"... Хе, да и ја некога исправим, а највише од свих грешеим, гутам слова, пола се не разуме Млађони and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Зосима, "Не дам" се пише одвојено... :bendoff: Да знам,ово је грешка у куцању,видиш да сам не дирам написао одвојено. Него Оче,ако ме овако будеш крпио, изгубићу кредибилитет код девојака... :bleh: Баба, Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Упс... извини... па ми тебе бре женимо ево 4 године Али осећам да ти је ове године крај... и да баталиш те пљуге Зосима, Лидија Миленковић, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Ја сам жена. feeble је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Žena je samo ljudsko biće, nije oličenje savršenstva kako je navedeno u pismu. Зосима је реаговао/ла на ово 1 As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 konacno saznah i upotpunih spoznaju ko sam... Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pavlina Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Bars lepe pismo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Bars lepe pismo Da...i govori ko je ona...žena u pravom smislu te riječi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Мени уопште није блиско ово жена је носилац лепоте, нежности, љубави према овоме и ономе ...Како се то закључило? Све зависи од социјализације,а ово баш може карактерисати мушкарца, док жена може бити она која пружа сигурност, штити, бори се у друштву, бива мужаствена... И то је сасвим ок! Жена мора да буде,као и мушкарац и једно и друго,по потреби.Ево мог примера.Изађем ја да цепам дрва,тек се доселила у крај.Каже комшиница :Сања,немој да нас брукаш,то жене овде не раде(греју се на плин) и кезз.Ја :229: .Е не бих ни ја,ал то ми је рекреација,а и муж по цео дан ради,нема кад.Сад се навикли . MilanT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука