Jump to content

Отворено писмо мушкарцу (фото)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

:D Ako za 15 godina primetiš da sam dozvolila, prihvatila i podržala ovakvu vrstu mizoginije, evo ovde ti dajem dozvolu da me ovešaš za najbliže drvo, ne zaslužujem da hodam Zemljom! :)

dogovoreno !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ја овакву жену нисам видео ни на филму,а у животу углавном налетим на супротно,тј кажеш љубав а мисли на секс...

izvini

ali mislim da je ti nećeš ni videti :)

Подели на овим сајтовима

izvini

ali mislim da je ti nećeš ni videti :)

Некад ти је паметније да ћутиш и да се смејеш...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Patetična ja ili ne, ovo pismo me je ušilo za sto gradi, što bi rekli. 

аххахахахахахахахахахх! 

feminizam,jel to podrazumjeva i hormonalne terapije ?

ili more onako,snagom volje  :)))

tumblr_met00rPsc91r8vw3so1_400.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не улазећи у питање о равноправности полова, или уопште у ж/м односе, увек ми је било занимљиво питање да ли један човек може да понизи другога, ако овај други - понижени - сам томе не допринесе на неки начин. У овом случају, не видим како је жена понижена ако је неко (нажалост многи, али никако не сви) посматрају на одређени начин, конкретно као сексуални објекат. Чини ми се да то понижава онога који тако посматра другу особу, показује плиткост и површност и казује да таква особа вероватно и мушкарце, генерално све људе око себе, посматра само из себичног угла, гледајући у њима само оно што може да задовољи сопствене интересе и посвећујући им само толико пажње колико могу да буду корисни. Не видим како је жена, која ничин не доприноси томе да је посматрају као објекат, тиме понижена, њено достојанство је ту чисто. Живот је просто такав да у многим ситуацијама, када наиђемо на неку свињарију, можемо само да отпљунемо и наставимо даље, игноришући примитивизам... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Не видим како је жена, која ничин не доприноси томе да је посматрају као објекат, тиме понижена, њено достојанство је ту чисто. Живот је просто такав да у многим ситуацијама, када наиђемо на неку свињарију, можемо само да отпљунемо и наставимо даље, игноришући примитивизам...

ponižena je kao ličnost , jer muškarci u njoj vide seksualni objekat

i može žena da opljune mušku svinjariju i da ignoriše primitivizam

puno puta

ali nekad i ne može

da li znaš da na ovom forumu ima muškaraca koji ne razgovaraju sa ženama ? a i kad razgovaraju ponašaju se kao da su im vlasnici , tj nipodaštavajuće

možda je bolje da nastavimo da pričamo o pismu nego o muško ženskim odnosima :)

Подели на овим сајтовима

Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

i može žena da opljune mušku svinjariju i da ignoriše primitivizam

puno puta

ali nekad i ne može

da li znaš da na ovom forumu ima muškaraca koji ne razgovaraju sa ženama ? a i kad razgovaraju ponašaju se kao da su im vlasnici , tj nipodaštavajuće

možda je bolje da nastavimo da pričamo o pismu nego o muško ženskim odnosima :)

Разумем шта кажеш, поштујем, али се не могу сложити. :) Не мислим да је црнац понижен ако га гомила белаца третира као роба - понижени су они сами, у суштини, иако наравно могу да разумем да би се свако у сличним ситуацијама осећао понижено и да није уопште лако превазићи такав однос средине... Не знам колико успевам да се јасно изразим, хоћу да кажем да то што неко некога понижава и жели да понизи, и мисли да га је понизио, не значи да је овај други заиста и понижен, ако све посматрамо из угла нормалног, пристојног човека.

Искрено, нисам приметио да има и таквих случајева, не знам шта бих рекао, осуђујем дељење по било ком основу. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... 

drago mi je da bar neko razume ;)

Подели на овим сајтовима

Same žene su krive za takav tretman pa mi zbog toga ovo "pismo" koje je adresirano na muškarca zvuči totalno licemerno,jer eto,žene bi bile fine i dobre i ovo i ono samo eto nisu jer su muškarci zli,AL' ZA MALO.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Како објашњаваш ове своје речи?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...