Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ako za 15 godina primetiš da sam dozvolila, prihvatila i podržala ovakvu vrstu mizoginije, evo ovde ti dajem dozvolu da me ovešaš za najbliže drvo, ne zaslužujem da hodam Zemljom! dogovoreno ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ја овакву жену нисам видео ни на филму,а у животу углавном налетим на супротно,тј кажеш љубав а мисли на секс... izvini ali mislim da je ti nećeš ni videti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 izvini ali mislim da je ti nećeš ni videti Некад ти је паметније да ћутиш и да се смејеш... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Некад ти је паметније да ћутиш и да се смејеш... ja mogu i da ćutim i da se smejem , a ti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 feminizam,jel to podrazumjeva i hormonalne terapije ? ili more onako,snagom volje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Patetična ja ili ne, ovo pismo me je ušilo za sto gradi, što bi rekli. аххахахахахахахахахахх! feminizam,jel to podrazumjeva i hormonalne terapije ? ili more onako,snagom volje Bokisha, DYNABLASTER and kordun је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не улазећи у питање о равноправности полова, или уопште у ж/м односе, увек ми је било занимљиво питање да ли један човек може да понизи другога, ако овај други - понижени - сам томе не допринесе на неки начин. У овом случају, не видим како је жена понижена ако је неко (нажалост многи, али никако не сви) посматрају на одређени начин, конкретно као сексуални објекат. Чини ми се да то понижава онога који тако посматра другу особу, показује плиткост и површност и казује да таква особа вероватно и мушкарце, генерално све људе око себе, посматра само из себичног угла, гледајући у њима само оно што може да задовољи сопствене интересе и посвећујући им само толико пажње колико могу да буду корисни. Не видим како је жена, која ничин не доприноси томе да је посматрају као објекат, тиме понижена, њено достојанство је ту чисто. Живот је просто такав да у многим ситуацијама, када наиђемо на неку свињарију, можемо само да отпљунемо и наставимо даље, игноришући примитивизам... Margareta and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не видим како је жена, која ничин не доприноси томе да је посматрају као објекат, тиме понижена, њено достојанство је ту чисто. Живот је просто такав да у многим ситуацијама, када наиђемо на неку свињарију, можемо само да отпљунемо и наставимо даље, игноришући примитивизам... ponižena je kao ličnost , jer muškarci u njoj vide seksualni objekat i može žena da opljune mušku svinjariju i da ignoriše primitivizam puno puta ali nekad i ne može da li znaš da na ovom forumu ima muškaraca koji ne razgovaraju sa ženama ? a i kad razgovaraju ponašaju se kao da su im vlasnici , tj nipodaštavajuće možda je bolje da nastavimo da pričamo o pismu nego o muško ženskim odnosima није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ponižena je kao ličnost , jer muškarci u njoj vide seksualni objekat Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ponižena je kao ličnost , jer muškarci u njoj vide seksualni objekat i može žena da opljune mušku svinjariju i da ignoriše primitivizam puno puta ali nekad i ne može da li znaš da na ovom forumu ima muškaraca koji ne razgovaraju sa ženama ? a i kad razgovaraju ponašaju se kao da su im vlasnici , tj nipodaštavajuće možda je bolje da nastavimo da pričamo o pismu nego o muško ženskim odnosima Разумем шта кажеш, поштујем, али се не могу сложити. Не мислим да је црнац понижен ако га гомила белаца третира као роба - понижени су они сами, у суштини, иако наравно могу да разумем да би се свако у сличним ситуацијама осећао понижено и да није уопште лако превазићи такав однос средине... Не знам колико успевам да се јасно изразим, хоћу да кажем да то што неко некога понижава и жели да понизи, и мисли да га је понизио, не значи да је овај други заиста и понижен, ако све посматрамо из угла нормалног, пристојног човека. Искрено, нисам приметио да има и таквих случајева, не знам шта бих рекао, осуђујем дељење по било ком основу. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... drago mi je da bar neko razume није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... Same žene su krive za takav tretman pa mi zbog toga ovo "pismo" koje je adresirano na muškarca zvuči totalno licemerno,jer eto,žene bi bile fine i dobre i ovo i ono samo eto nisu jer su muškarci zli,AL' ZA MALO. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ако све посматрамо из угла нормалног, пристојног човека. a koliko je takvih ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Искрено јако је мало мушкараца који у жени виде сексуални објекат.... мислим да је то претеривање... не знам ниједног мушкараца који искрено гледа жене .. оне су само добре за опа цупа - то им је једина сврха... Како објашњаваш ове своје речи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука