коЖељ њацИ Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Жељко,А шта ти слушаш јадо мој? Ништа. Пре сам слушао свашта а сад ништа. Кад налетим на неку дечију песмицу послушам је то ми је сад занимљиво. Духовну музику не могу ни да смислим, кад би ме неко теро то сад да слушам добио бих слом живаца. Турбофолк никад нисам воло, то не могу да слушам ни кад сам пијан. Кад сам слушо музику од рока то је била ОИ, метал, панк, од техно ацид, нешто класике, етно музика целог света ( то ми је уједно најбоље) , мало гусле... ...али сад баш ништа. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Bitno je za vezu zbog izlazaka. Ja recimo slusam rok, ako devojka slusa Cecu onda gde da izadjem sa njom? Ona nece da izlazi na mesta u kojima pici rok i metal uzivo, i gde iskacu likovi sa dugim kosijanama i bradama. Gordana . and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Није, млади поп, занесењак Аууу...полако... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 ОИ Шта си слушао од ОИЈА? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Шта си слушао од ОИЈА? РАШу и класику, никад наци. Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Bitno je za vezu zbog izlazaka. Ja recimo slusam rok, ako devojka slusa Cecu onda gde da izadjem sa njom? Ona nece da izlazi na mesta u kojima pici rok i metal uzivo, i gde iskacu likovi sa dugim kosijanama i bradama. Ајој....то је супер...ти на једну страну..она на другу... има да цениш то када се ожениш Gordana . је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @ grigorije22 Па не мора ни то, на концертима је карактеристичан провод, хоћу рећи на концерту се чини ми се пре ,,физички упознајете'', a неке друге заједничке склоности могу да вам одреде где ће те се заиста упознати, мој дечко баш не слуша моју музику Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 У то име...живели! Саша од Москве and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ма ево једна песма за вас, па куд пукло да пукло Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Gordana ., Лидија Миленковић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Нису турци... https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ево једног доброг предлога! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ajde u kuci i nekako ode muz pa mogu da slusam sta ocu, al u kolima kuku... Sve zavisi koliko kome znaci muzika... najbolje bi bilo da je ukus isti ali nije strasno ni ako nije... cak je nekad i simpaticno, ako nekoga veseli neki narodnjak a vi ne mozete da ga smislite ipak je najvaznije da je taj neko veseo... srecan, zadovoljan... a vi mozete i slusalice na usi... Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 izuzetno je vazno to,mislim toleraMcija jer meni je Metallica prva zena http://www.youtube.com/watch?v=T4N9ZIrXq4U Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А знате шта сам приметила? Ми што волимо рок, метал, блуз, панк смо музички фашисти и музички снобови. По питању музике смо склони да исказујемо апсолутну нетолеранцију и нефлексибилност која иде дотле да смо у стању да одбацујемо људе који воле неке друге музичке правце. Негде музику стављамо изнад човека па смо и склони томе да другог човека прихватимо потпуно некритички уколико се слаже са нашим музичким укусом. kordun, коЖељ њацИ , Nektarija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука