Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Нема шансе да ти се не свиди. Филм је један од врхунских, благо теби што га ниси већ гледао. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Joj ne mogu preko moba... Elem, gledala sam ga davno ali je dobar. Radi se o naucnici koja je izgubila veru u Boga a tamo u nekom mestu pocinju da se desavaju stvari iz starog zaveta koje ona pokusava naukom da poklopi... jako dobar film. nije loše urađen ne sviđa mi se vodi se kao horor film није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЈелисаветаЖурка011 Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 За оне који су од Бога (документарни филм) - YouTube "Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ja sam ga sinoć gledao ponovo,baš kad sam ovdje postavio dobio sam želju da ga opet gledam,javi utiske kad pogledaš,meni je dobar film,sa pravim hrišćanskim porukama Није толико фасцинантан филм. Али сипматични су сви као глумци. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 odgledao i ja ovog poručnika,osrednji je film,malo mi se ne sviđa scenario,nekako mi trash ,al je gluma dobra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Није толико фасцинантан филм. Али сипматични су сви као глумци. dobar je film,nisam ja rekao da je odličan,dobar je za pogledati kao nešto van šablona....za promjenu malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А ја бих још једном одгледао Зли поручник. horatio and ............. је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0418455/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Зли поручник" не да има хришћанску црту, него је хришћанскији филм од многих ,који се тако представљају...изузетан филм ! horatio, ............. and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Сетио сам се да је Апокалипто са изузетно хришћанском цртом. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Sister Act није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 mnogo divne price feeble, emilija, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Сетио сам се да је Апокалипто са изузетно хришћанском цртом. Мени више вуче на критику цивилизације...Мислим да завршава или почиње (не сјћам се тачно) ријечима којим завршава филм "Пад Западног Римског Царства". Оно, долазе Шпанци - типа ваша цивилизација је на реду..(декаденција и пад). Мени је прилично јасна ауторова порука. ............. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PetarP Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 ДРВО ЖИВОТА Director: Terrence MalickWriter: Terrence MalickStars: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain | Drvo života je poetičan, lirski, filozofski, vizuelno stimulativan, apstraktan, ambiciozan, eksperimentalan i kompleksan film i zahteva strpljenje pri sklapanju mozaika koji se zove suština života.... >>>>>> више о филму >>>> Добар филм који захтева стрпљење гледаоца...бољи је утисак пред великим платном него пред монитором.... ............. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Тешко да ово нисте до сада већ гледали али чисто да поменем... 12 ............. and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука