Milan Nikolic Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 On 18. 11. 2013. at 23:14, DYNABLASTER рече http://www.imdb.com/title/tt0379786/ serija koja prethodi filmu http://www.imdb.com/title/tt0303461/ Samo da kazem, oni ne glume, oni jesu... obavezno pogledajte i posle snimanja serija sta su izjavili... Зар се стварно овде спомиње Библија, итсл? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 On 18. 11. 2013. at 23:44, Milan Nikolic рече Зар се стварно овде спомиње Библија, итсл? A zasto bi morala da se spominje Biblija i sl? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Због хришћанске црте. Шта је по теби у том филму хришћанска црта? Хтео бих да га погледам. Имаш филм Нарниа од Спилберга где се не спомиње Библија, него је филм потпуна бајка, а опет направљена је копија хришћанке приче о страдању за ближњег и васкрсењу. Али ја не мислим на текве филмове у овој теми, него мислим баш на филмиве који и у себи носе причу о библијској вери. Не мислим о фантазијама и бајкама за децу. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Nisi gledao?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 On 19. 11. 2013. at 15:00, DYNABLASTER рече Nisi gledao?! Нисам. Кажеш добар филм? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 najbolji SF i serija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 The Encounter Dobar film,radnja otprilike ide ovako,ima par osoba koje treba da poginu u isto vrijeme i imaju međusobnu interakciju i sa još dvojicom ljudi jedan je Isus a drugi je neko sa suprotne strane,onaj ko ne povjeruje Isusu otići će sa ovim drugim,ne vjerujući ni u njega... ko nije pogledao obavezno neka pogleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 On 19. 11. 2013. at 15:00, DYNABLASTER рече Nisi gledao?! Скидам га, на твоју одговорност. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 И није ми се нешто свидео. Морао сам да прескочим скоро цео филм. Шта ћеш, укуси су различити. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 prijavi ga administraciji za sat i po potrošenog života Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Сад скидам твој филм The Encounter. Чини ми се да је добар. Хвале га на све стране. kordun је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 On 20. 11. 2013. at 16:09, Milan Nikolic рече Сад скидам твој филм The Encounter. Чини ми се да је добар. Хвале га на све стране. ja sam ga sinoć gledao ponovo,baš kad sam ovdje postavio dobio sam želju da ga opet gledam,javi utiske kad pogledaš,meni je dobar film,sa pravim hrišćanskim porukama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ево, један јако добар (по мени), али не препоручујем сентименталним, љубитељима лимунада и шлагера... http://www.imdb.com/title/tt0103759/?ref_=nv_sr_2 Гледао сам га јако давно, али се сјећам да је имао ефекат катарзе на мене...Дакле, они који имају горе наведена очекивања, боље да не гледају, јер у противном заиста им се може десити "прочишћење"-али физиолошко... ............. and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 То је фантастичан филм. Давно сам гледао. Хвала. То је то на шта мислим - са хришћанском цртом. horatio је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 On 20. 11. 2013. at 16:20, horatio рече Ево, један јако добар (по мени), али не препоручујем сентименталним, љубитељима лимунада и шлагера... http://www.imdb.com/title/tt0103759/?ref_=nv_sr_2 Гледао сам га јако давно, али се сјећам да је имао ефекат катарзе на мене...Дакле, они који имају горе наведена очекивања, боље да не гледају, јер у противном заиста им се може десити "прочишћење"-али физиолошко... skidam ga,pazi se ako ne valja horatio је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука