SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 У недостатку квалитетно аргумента... ((: A koje si ti to argumente bacio osim gomile vec prezvakanih predrasuda?Sine ne lozi se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ти си све бољи и бољи. Ко има контакт са девојком од 14-15 година није педофил. Брале девојке од 14 15 година су до скоро рађале децу и удавале се у то доба. Педофилија је када неко воли пре адолесцентске девојчице, децу која немају никакву развијену сексуалност децу од 7-8-9-10 година.... Još jednom mi nešto izvučeš iz konteksta i to kreneš da žvaćeš takvim glupostima da me je prosto sramota što ti ponekad dozvolim da skreneš moju pažnju, imaćeš ozbiljan problem samnom. Šta kaže zakon do koje granice punoletnik ne sme da ima odnos sa maloletnim detetom? Ti baš znaš šta ja mislim kako i na koji način kroz dijalog, da ipak dodjemo do zajedničkog stava. Dakle ne seči me ako ti nešto nije jasno pitaj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @@SHADOWS OF THE LIGHT, Већ си имо две опомене, тако да си са овом банован на 4 дана Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Još jednom mi nešto izvučeš iz konteksta i to kreneš da žvaćeš takvim glupostima da me je prosto sramota što ti ponekad dozvolim da skreneš moju pažnju, imaćeš ozbiljan problem samnom. Šta kaže zakon do koje granice punoletnik ne sme da ima odnos sa maloletnim detetom? Ti baš znaš šta ja mislim kako i na koji način kroz dijalog, da ipak dodjemo do zajedničkog stava. Dakle ne seči me ako ti nešto nije jasno pitaj. i ja ću imati problem sa tobom po zakonu do 18 godine ali isto tako znamo da devojčice prestaju to da budu (devojčice) sa prvom menstruacijom ako ćemo zakonskim putem onda to izgleda ovako : devojka od 15 godina želi da se uda može ali uz prstanak roditelja šta tebi nije jasno ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 znači javno je bolestan, a privatno ozdravi,napredovala ova današnja medicina... ne није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 znači javno je bolestan, a privatno ozdravi,napredovala ova današnja medicina... ja pričam o privatnosti šta će dvoje odraslih da rade između 4 zida ne treba da me intresuje kao ni svakoga od nas to je njihov izbor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 i ja ću imati problem sa tobom po zakonu do 18 godine ali isto tako znamo da devojčice prestaju to da budu (devojčice) sa prvom menstruacijom ako ćemo zakonskim putem onda to izgleda ovako : devojka od 15 godina želi da se uda može ali uz prstanak roditelja šta tebi nije jasno ? Ajde molim te pročitaj sve pogotovo cilj postavljača ove teme! Iz nekih opravdanih razloga se plašimo da će granicu pomerati niže i još niže i ono što je sada nama nenormalno postaće normalno.(način takvog razmišljanja i lobiranja smo uporedili sa homoseksualizmom) Zato je izmedju ostalog tema i postavljena čak smo od Kaneta dobili vrlo zanimljivo i dobro mišljenje ali onda ste došli vi! Niko ne uporedjuje pedofiliju i homoseksualnost van one dodirne tačke koju sam naveo. Ali onda ste došli vi! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Još jednom mi nešto izvučeš iz konteksta i to kreneš da žvaćeš takvim glupostima da me je prosto sramota što ti ponekad dozvolim da skreneš moju pažnju, imaćeš ozbiljan problem samnom. Претње су јако у духу Христоса..... џабе ти тај аватар који љуби дечију руку када свом брату у христу претиш. Браво, јел и то вађење из конктекста јел ћеш и за то да ме бијеш? Иначе шта сам конкретно ИЗВАДИО из контекста? Када већ претиш да знам за шта ми тачно претишш хаха и нисам ништа извадио из контекста, ти си сам написао да је неко ко спава са девојком од 14 педофил.. ја сам ти рекао да су се наши дедови и бабе узимали и рађали децу у тим годинама. Не знам шта је ту вађење из контекста. Šta kaže zakon do koje granice punoletnik ne sme da ima odnos sa maloletnim detetom? Од 14-те године девојка сме у сексуални однос, од 16 те може да добије раније законско пунолетство уколико затрудни. Ti baš znaš šta ja mislim kako i na koji način kroz dijalog, da ipak dodjemo do zajedničkog stava. Сада знам да си спреман да свађе претвараш у физичке окршаје са обзуром да си спреман да ми претиш. То ја мислим само за себе говори доста... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ajde molim te pročitaj sve pogotovo cilj postavljača ove teme! Iz nekih opravdanih razloga se plašimo da će granicu pomerati niže i još niže i ono što je sada nama nenormalno postaće normalno.(način takvog razmišljanja i lobiranja smo uporedili sa homoseksualizmom) Zato je izmedju ostalog tema i postavljena čak smo od Kaneta dobili vrlo zanimljivo i dobro mišljenje ali onda ste došli vi! Niko ne uporedjuje pedofiliju i homoseksualnost van one dodirne tačke koju sam naveo. Ali onda ste došli vi! Solomon je rekao i mi sad svi treba da mislimo kao on ? ma važi ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Niko ne uporedjuje pedofiliju i homoseksualnost van one dodirne tačke koju sam naveo. Ali onda ste došli vi! bojim se da poređuje i koji smo to mi ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Претње су јако у духу Христоса..... џабе ти тај аватар који љуби дечију руку када свом брату у христу претиш. Браво, јел и то вађење из конктекста јел ћеш и за то да ме бијеш? Иначе шта сам конкретно ИЗВАДИО из контекста? Када већ претиш да знам за шта ми тачно претишш хаха Од 14-те године девојка сме у сексуални однос, од 16 те може да добије раније законско пунолетство уколико затрудни. Сада знам да си спреман да свађе претвараш у физичке окршаје са обзуром да си спреман да ми претиш. То ја мислим само за себе говори доста... Oduvek sam znao da si kukavica i to onaj najobičniji plotski zec. Kad sam ti napomenuo da ćeš imati problem nisam mislio na šamare , i ti to vrlo dobro znaš. Ili čekaj možda ne znaš? Pa otkud ono bilo šta znaš kad imaš i crnu opciju u glavi dok pišeš belim perom. Može i ovako može i onako sve znaš pa onda malo vrisneš i satanizuješ me da ti pretim batinama je li? Znaš sada da znam tvoj cilj kukavičluka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 I sad brate da vidimo u vezi teme.... Gde sad kod tebe nestaje period izmedju deteta od 10 godina i deteta od 14 godina? Ako ne znaš šta te pitam pročitaj ponovo sebe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 I sad brate da vidimo u vezi teme.... Gde sad kod tebe nestaje period izmedju deteta od 10 godina i deteta od 14 godina? kod tebe nestaje taj period није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 bojim se da poređuje i koji smo to mi ? sačekuše koje ne znaju da oproste neku pogrešnu rečenicu ili mali kontekst zbog cilja odredjene teme. Ne, vi morate da reagujete za svako zrno prašine i odvlačite dijalog u nesrećnom pravcu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 kod tebe nestaje taj period Pokušao sam sve jer sam mislio da ipak volite biti potpuno precizni i sad se začudim da ste nešto i prepustili slučaju podrazumevanog. Vrlo lep napredak za sačekuše prosto sam oduševljen iako je taj napredak u suštini koristio u svrhu "šamara" mudrosti upućenog meni lično. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука