kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 nisam ni ja za upotrebu batina da se odmah razumijemo,cemu fizicko nasilje nad covijekom koji nije pretnja po istom principu,ali sa druge strane praviti se pasivan prema zlu,je isto greh,osim ako moja savjest nije pokvarena,sta ga znam... Tim ljudima se treba pomoci jer su bolesni,to je moj stav oko toga da me ne proglasite za huligana nekoga nad mirnim ljudima... Жедни and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Marko-to je sve stvar procene.Nekada su se devojke udavale sa 14 godina.Zna se na sta mislimo kada kazemo pedofil. Shadows-Da li ti mislis da sam ja ovo pisao tebi licno? I da,pazi se,srce ume da prevari Kordun-o kakvom nasilju mi govoris,nisam razumeo? Ti si slep brate nazalost..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ti si slep brate nazalost..... Mogu ti reci da sam primetio da mi je vid malo oslabio na daljinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Mogu ti reci da sam primetio da mi je vid malo oslabio na daljinu. Ne valja ti sto se smejesh svojoj duhovnoj nesreci....taj vid ti je zaslepljen....zato sto si izbombardovan u podsvesvni deo svoje lichnosti....i ne shvataj ovo kao uvredu,niti neko podjebavanje..ne daj sujeti da te radi...pogledaj istini u ochi ko muskarac i kazi sam sebi prodali su mi maglu.Bice bolno al cesh nakon toga da postanesh chovek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Kordun-o kakvom nasilju mi govoris,nisam razumeo? brate imam osjecaj da kad bi ja i ti bili komsije,dobri prijatelji i sada da dodje neka budala da me tuce bez ikakvog razloga da mi ne bi pomogao vec bi zbrisao u ime nenasilja jer to smatras pravoslavljem,ako je tako brate ne valja ti to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 brate imam osjecaj da kad bi ja i ti bili komsije,dobri prijatelji i sada da dodje neka budala da me tuce bez ikakvog razloga da mi ne bi pomogao vec bi zbrisao u ime nenasilja jer to smatras pravoslavljem,ako je tako brate ne valja ti to Dobri moj brate,ja radim u obezbedjenju inace i skacem da branim ljude koje i ne poznajem,kamoli svog komsiju da ne branim...vara te osecaj. Жедни, kordun and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne valja ti sto se smejesh svojoj duhovnoj nesreci....taj vid ti je zaslepljen....zato sto si izbombardovan u podsvesvni deo svoje lichnosti....i ne shvataj ovo kao uvredu,niti neko podjebavanje..ne daj sujeti da te radi...pogledaj istini u ochi ko muskarac i kazi sam sebi prodali su mi maglu.Bice bolno al cesh nakon toga da postanesh chovek. Hvala ti na duhovnim savetima,ne ljutim se taman posla.Svako dobro. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Dobri moj brate,ja radim u obezbedjenju inace i skacem da branim ljude koje i ne poznajem,kamoli svog komsiju da ne branim...vara te osecaj. Dobro brate sad si me obradovao! Iskren da budem malo mi bilo sumnjivo kada si se ogradjivao od fizickog nasilja odmah u startu kada to niko nije bio pominjao,pa je to doprinjelo mom krivom utisku,izvni zbog toga,nesporazum u pitanju! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ti si slep brate nazalost..... Deki je jako mlad brate iako ne deluje tako po njegovim postovima ali nikad nije odrečit i zatvoren za Drugog pa bi čisto bilo dobro da podelim moja saznanja o njemu jer smo se videli i pričali. Čak štaviše deki ima sjajna razmišljanja u svojoj glavi. Što se teme tiče hteo bi deki da ti skrenem pažnju da se i danas udaju devojke od 16 leta. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Hvala ti na duhovnim savetima,ne ljutim se taman posla.Svako dobro. Zahvali se Bogu.Ja sam nebitan u toj prichi. 8086.gif Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Живимо у таквом времену и друштву, а убеђен сам да оно у свој својој пуноћи тек долази, да ако се усудиш да кажеш да је по твом мишљењу хомосексуализам девијација, одмах добијеш, макар никада не помислио никакво зло у срцу према истима као људима, нити икада рекао или урадио ишта што би се заиста непристрасно и објективно могло окарактерисати као непосредан и очевидан вид персоналне увреде или понижења, етикету хомофоба, неуке будале, прикривеног хомосексуалца а све то неизбежно бива зачињено подразумеваном политички коректном и пожељном подзривошћу да си вероватно и шовиниста или клеро-фашиста. То постаје својеврсна вредносна али и друштвено селективна парадигма и својеврсна мисаона и животна мантра оних слојева друштва који живе у уверењу (илузији?) да су управо они носиоци "истински прогресивних идеја". На основу многих показатеља мислим, мада знам да се многи неће сложити са мном, да су у том истом табору у заговараоци педофилије ( хомосексуалне и лезбејске орјентације). Надам се да грешим, али не могу се отргнути осећају, као и свему ономе што видим да иза себе оставља јасан траг истог редефинишућег културно - моралног обрасца и сценарија, да неће проћи дуго времена а став у вези са педофилијом биће не промењен али у многоме модификован и преиначен у односу на став који још увек преовладава у свести већине људи хришћанске провенијенције по питању прихватљиве старосне границе ступања младих у сексуални контакт. Уверен сам да ће сценарио и ток развоја индоктринације бити исти као и у вези са хомосексуализмом. Постепеном "научно поткрепљеном", културно образовном и медијском инфилтрацијом у свест човека учиниће да појам "педофилија" задобије много бенигнији садржајни опсег у односу да данашњи, тј. учиниће исти садржајно и морално разблаженим па самим тим и прихватљивим у тим новим датим оквирима, а преко константног и континуираног политичког притиска, уз сарадњу разних организација типа данашњих невладиних организација (која су све, само нису независне), све ће то у догледној будућности задобити снагу нормалног, подразумеваног, неизбежног. Довољно је да та граница буде померена за пар година уназад и заговараоци истог добиће оно што су хтели. Наравно, и даље ће бити оних који ће имати супротан став и који ће неизбежно бити жигосани као будале, неуке глуперде, као заостали хришћани, којима ће и даље над главом непрестано висити, као Дамоклов мач, назив, додуше мало модификован, да су "прикривени педофили" тј. "педофоби", а ако се још може залепити етикета шовинисте или клеро фашисте, одлично! Како дивно, мудро промишељно, искуствено проверено, морално опомињуће али и актуелно звуче речи древног писца: „Не померај вечне границе које су поставили Оци твоји" (Приче 22:28). feeble, kordun, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 to je to brate to je to...... 8086.gif Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 dobar naziv teme apsolutno ispiranje mozga kad neko poredi pedofiliju i homoseksualizam svašta ! Deki992 and Avocado је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 dobar naziv teme apsolutno ispiranje mozga kad neko poredi pedofiliju i homoseksualizam svašta ! Josh jedna zrtva medija..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Josh jedna zrtva medija..... još jedna žrtva medija ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука