Jump to content

Pedofilija klasifikovana kao seksualna orijentacija?

Препоручена порука

Jeste, i ova majka je "znala" sta je dobro za njenu decu... http://www.vanguardngr.com/2013/03/mother-gets-30-years-jail-for-starving-kids-to-death/

Ma da ne mislish da kazesh da je ta mamica poremecena valjda?Sto se mene tiche ona je samo na vishem nivou patologije...al ja sam ono kosmichki gloop kako kaza ovaj sto zivi u oblacima.....samo chekam SZO...da ne ispadam vishe gloop..... :))

Подели на овим сајтовима

Pa to i ja kazem treba ukinuti sve zakone..i pustiti sve da radi ko kako zeli i hoce.....sta ce nam zakon?

Pa, kad bismo ziveli u svetu gde se zelje i htenja ljudi ne suprotstavljaju pravima drugih, onda bi to prirodno stanje i bilo izvodljivo. Ovako, anarhija je nista drugo do put u samounistenje.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

pre bih rekao da je to posledica toga sto je pazna javnosti (pre svega medijska) do te mere istraumatizovala obicne lude, da u svakome ko pogleda nihovo dete- vide potencijalnog pedofila

Slazem se.Ovo je vishe bilo na konto onoga kao ako smatrash da su pedofili bolesnici ti ustvari si latetni peder.Pa sad reko valjda po toj logici i ovima kojima je pedofilja bolest valjda su i oni latentni pedofili.Mislim ako cemo se drzati tog principa. :D

Подели на овим сајтовима

Za školarinu?

Ne. Za kupovinu skupe garderove, tasni Vuiton i slicno. Tako je i primetila jedna od majki njenih skolskih drugarica da se tu nesto ne uklapa. Malo obratila paznju i na kraju prijavila policiji.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zato sto niste bas vicni sarkazmu, drugi ljudi citaju temu i zgrazavaju se nad time sto se "pravoslavni vernici na jednom forumu" zdusno zalazu za legalizaciju sexa sa maloletnicima... :-D

Neko vas je vec serovao na fejsu, a ja cekam da izadjete na Blicu ili B92

:-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne. Za kupovinu skupe garderove, tasni Vuiton i slicno. Tako je i primetila jedna od majki njenih skolskih drugarica da se tu nesto ne uklapa. Malo obratila paznju i na kraju prijavila policiji.

Moje pitanje je bilo ironično i izvinjavam se zbog toga.

Jednostavno ne mogu da prihvatim devijacije te vrste...mama makro...djeca i prostitucija...loše da gore ne može biti.

Подели на овим сајтовима

Zato sto niste bas vicni sarkazmu, drugi ljudi citaju temu i zgrazavaju se nad time sto se "pravoslavni vernici na jednom forumu" zdusno zalazu za legalizaciju sexa sa maloletnicima... :-D

Neko vas je vec serovao na fejsu, a ja cekam da izadjete na Blicu ili B92

:-D

A kod koga si to nasao? Da se zalaze za to?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ostali su samo zoofili kao da nisu i oni ljudskoga roda... Trebamo podici glas i u odbranu prava zoofila... Ljudi nista lose ne rade vec samo vole ovcice, kozuce, kravice ...

Zasto bi oni bili giri od pedera ili pedofila...

Zivela ljubav....

Pa bile su i neke price na tu temu, kao i urbane legende koje kruze gradom;

elem, da Vuk Bojovic i cuvari Beo zoo vrta imaju velikih problema sa "nocnim posetiocima" vrta koji uznemiravaju zebre, lame zirafe i ostale zivotinje, narocito u letnjim mesecima kada su sve pustene. :)

Tako da necu biti iznenadjen ako Sonja Biserko podrzi ljudska prava ZOOLGBTH populacije

i zatrazi da im se na teret budzeta Srbije, obezbede i pretplatne karte za vrt,

kao deo korpusa ljudskih i seksualnih prava te manjine koje moramo ispostovati pre nego unidjemo u EU. :.mislise.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...