Тавита Написано Март 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2010 par fotografija iznad, i ova, preuzete sa : http://www.flickr.com/photos/vladapop/ Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Vladimir Popovic izuzetan fotograf i moj drugar 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Цитат Vladimir Popovic izuzetan fotograf i moj drugar 0104_cheesy znala sam tamo te nadjoh nema bona dje te nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 sto meni jedan drugar rece: antihristu, gde te sve nema, znas gde djavo spava i hrabrija si od svih muskraca koje znam! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2010 I mnogo njezna , ali necu da ti kazem, stalno kontriras 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 ispravicu ti te kovrdze, kad budem uhvatila "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2010 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Tavi,hvala ti za ove divne slike sto si postavila.Raznezile su me,rasplakale (starim, ),a neke nasmejale od srca. 0104_cheesy Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Цитат Tavi,hvala ti za ove divne slike sto si postavila.Raznezile su me,rasplakale (starim, aman ),a neke nasmejale od srca. 0104_cheesy иста реакција као код мене!! 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 http://virtualsushi.livejournal.com/193951.html Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Моја осмогодишња ћерка Марија, веровали или не, пише свој дневник. Данас сам успео да мало завирим, мада она све написнао чува као најстрожу тајну. Данас је написла следеће: "Јече сам гледала филм о страдању Исусовом. Било ми је јако жао што је онолико патио и ја сам плакала за њим. Због његовог страдања и ја данас постим." Мудро, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Мудро и чисто....Душа.. А од када је почела писати дневник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Slava BOGU 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука