kordun Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Онај 'жилетов' гел за бријање што се пуно рекламирао, стварно има нешто чудно у себи. Морао сам сваки дан да се бријем, јер ми је због тог гела невероватно брзо расла веома јака брада. Почео сам да сумњам како у те препарате стављају намерно средства за неприродно јачање и бујање браде. GMO gel brate,bacaj to najsigurnije je na suvo,pa šta Bog da... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Хвала Богу, нашао сам у продаји природни биљни сапун за бријање. Нисам веровао колико је то клизавије и лепше за бријање, колико је нормалније за кожу. Брада једноставно спорије расте - ваљда како треба - тако да ми глупо да се сваки дан бријем. Али опет имам жељу да се бријем јер сада уживам у томе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ради се о овоме: http://manna.rs/sapun-kedar-za-brijanje-%E2%80%93-nije-namenjen-samo-za-muskarce пс Оно што пише о сапуну је удри ме до зоре. Текст су ваљда склепали неки мађари. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Милане, је л` си пробао нешто од Хемел производа. Препоручујем ти јер су им заиста добри производи ( биљке и мед) . Већ десетак година скоро све ми је из њиховог програма. Имају и против перути и заиста још велики број других стварчица . Дуго сам лутала и пробирала јер ми је кожа преосетљива,коса равна и брзо се замасти итдитд..... е са њима сам заиста задовољна. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ovo si mnogo lepo primetio. No, cuvaj se sapuna, ako se sa njim pretera, lako moze da ti spere sve feromone. Stoga ga treba umereno dozirati, vise kao pomodni zacin, nego kao istinsku potrebu. Јок, то се онако запере човек кад крене негде у госте или на доделу неке награде ил тако нешто. И потопиш се за веће празнике, кад се ваља. Crveni Baron and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Domaci sapun (kupujem od jedne protinice koja zivi na selu). Koristim ga za kupanje i za pranje kose. Za kosu je cak bolji onaj najobicniji sapun (neki ga zovu seljacki). Za lice koristim med (imam drugara pcelara i od njega kupujem med, ne stavlja nista u njega) i pantenol krem (cca 200 din. u apoteci). Za mackanje tela nista ne koristim jer izgleda da ovi sapuni ne isusuju kozu uopste. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Милане, је л` си пробао нешто од Хемел производа. Нисам сигуран да тамо има сапуна и шампона, нешто за бријање, итсл. Нисам до сада чуо за њих. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Hemel je odlicna kozmetika, na bazi meda. Cuda prave. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Урадио сам тест на сајту Манна производа. За лице су ми препоручили: Сапун Козје млеко са медом http://manna.rs/sapun-kozje-mleko-sa-medom Све оклевам уместо да га одмах купим. Користим њихов обични биљни сапун који ми већ помаже. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Leleee sto je skup "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Само ракија после бријања. Млађони, RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ови сапуни нису лоши.Прави их дечко из краја,који студира стоматологију и воли природу.Ово је линк са фејса https://www.facebook.com/profile.php?id=100004678897733&fref=ts Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ово су фини сапунчићи, и ова крема (тзв. мелем) је прилично добра: https://www.facebook.com/lekoviti.sapuni.9?ref=ts&fref=ts Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Стварно је боље користити нешто од тога уместо препарата из маркета. Невероватна је разлика. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Само ракија после бријања. drvce and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука