Ignjatije Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Revolucionarno: Pilula koja vas opija bez alkohola Bivši savetnik Vlade Velike Britanije za lekove, profesor Dejvid Nat, rekao je da je njegov tim nadomak revolucije u zdravstvu. Radi se o tableti koja nudi sve pozitivne efekte stanja opijenosti, ali bez štetnih efekata, zavisnosti i mamurluka. Nat je rekao da će njegova tableta učiniti alkoholu isto ono što je električna cigareta učinila duvanskoj industriji. Sastojci tablete utiču na neurotransmitere u mozgu, proizvode osećaje kakvi nastaju nakon konzumiranja alkohola, ali, nakon što se uzme antidot, efekti tablete se blokiraju, pa su oni koji su popili tabletu sposobni da voze automobil ili se vrate na posao. Iako se radi o vodećem neuropsihofarmakologu, niko iz industrije alkoholnih pića ne želi da pomogne njegovom radu. Stoga je putem BBC-a pozvao investitore da se jave i svojim sredstvima podrže njegov rad. Jedna od najvećih prednosti njegove tablete, koja bi zamenila alkohol, je to što ne bi bilo problema s zavisnošću. Naučnici tvrde da 10 posto onih koji konzumiraju alkohol postanu zavisnici, kao i da godišnje u svetu zbog alkohola umre pola miliona ljudi. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=11&nav_id=776289 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Занима ме како би верници требало да се односе према оваквим препаратима. Још раније сам размишљао о сличним стварима. Да ли би грех био користити нешто што опија, изаива ситост, сексуално задовољство, осећај опуштености... а не штети организуму нити ствара зависност? Или не ствара само физичку зависност? Чисто сумњам да овакве ствари не би изазвале психичку зависност, што опет није добро... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Револуционарно..........................не пијем уопште. Ни таблете ни алкохол. Опијена сам ја и без тога Душан Силни and Пг је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 "Sjajan" proizvod , mada u izostanak zavisnosti čisto sumnjam . More , ne pijem ja da se napijem , nego zato što je lijepo ! Šala mala , ali jasno je da mnogi vole pomalo (a neki malo više) da popiju , a u ovom proizvodu ne vidim ništa tako naročito lijepo . Što se tiče Ignjatijevog pitanja o grijehu , mislim da se po tom pitanju ništa ne razlikuje od klasičnog opijanja . Jednostavno , što se mene tiče mislim da je bitan krajnji ishod , a ne kako smo do njega došli . Što znači , zadovoljena je potreba za alkoholom u organizmu , a sad da li smo se "mučili" pijući satima u nekoj kafani ili u sekundi progutali šarenu pilulu - nije suviše bitno . Inače sad baš mi na um "pade" stih sjajne sarajevske grupe "Letu štuke", koji kaže "I nije važno je li droga ili yoga , samo je bitno čemu dođeš putem toga" ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Па, ко хоће да мисли тј размишља не би то требао користити, а камоли вјерујући људи...али, има ги разних... Сем тога, како наздравити сада - живјели, ајмо по једну таблету Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 http://youtu.be/gBfnpJf_W6g Margareta је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ma ja bi to prihvatio samo ne znam kako da nazdravim. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ma meni odavno nudlli te tabletice po zurkama,kazu popijes jednu i ne znas gde se nalazis.Nije to nista revolucionarno Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 http://youtu.be/_wBuNbNts_g Deki992, RYLAH and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ma meni odavno nudlli te tabletice po zurkama,kazu popijes jednu i ne znas gde se nalazis.Nije to nista revolucionarno Sipaju deci na kvarno drogu u piće.... a klincima zasijaše oči od sreće pa rekoše gde to ima mama? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Нисам мрачњак, нити песимиста, напротив, али у овом нашем времену, колико год вјеровао у добру намјеру научника, већ видим у које ће сврхе ово да се користи. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 zadovoljena je potreba za alkoholom u organizmu ?!! Душан Силни је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Sipaju deci na kvarno drogu u piće.... a klincima zasijaše oči od sreće pa rekoše gde to ima mama? Pa gde su ti kafici sto sipaju drogu u pice?! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Нама што не пијемо дође свеједно. Па сад, ко неће да лоче, може да се кљука таблетицама. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Smetje, isto ko i elektronske cigare. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука