drvce Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Мало ниђе везе, а? Хмм, не знам шта користиш, ал дај и нама мало Sta najvise volite da koristite? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ез ај сед: ајл трај ват јур хевин... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 I have am. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Dude, Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ђаво најбоље делује када изврће божанско. То је урадио преко комунизма, "демократије", "борбе за људска права"... Занимљив начин да критикујеш политичке системе и остале ствари у свету које ти се не свиђају... назови их делом Ђаволским. Ја Бога ми више ђаволоског видим у овим организацијама које се називају националне и њиховим члановима који су наводно црквени људи. То је извртање правог Божанског - Цркве и злоупотребљавање исте. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Dude, Ne razumem. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Parodija, ljudi... parodija... Богами... Too expensive to be just a parody "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 "lekari bez granica", "crveni "krst"", "kolibri" Опет увијаш. Дај изрази мисао конкретно и директно, без увијања и троловања. Занимљив начин да критикујеш политичке системе и остале ствари у свету које ти се не свиђају... назови их делом Ђаволским. Ја Бога ми више ђаволоског видим у овим организацијама које се називају националне и њиховим члановима који су наводно црквени људи. То је извртање правог Божанског - Цркве и злоупотребљавање исте. Ти Милосављевићу мало пажљивије читај постове које коментаришеш. Наводнике нисам ставио јер ми се куцало више. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Grupa koja se okuplja u ovom zdanju sebe naziva “Nedeljnim većem”, a prvog dana okupljanja uživala je u rok muzici, umesto u pesmi horova.Usledila je “propoved” o “čudu” pop muzike koju je izveo lokalni profesor.Jedan od organizatora “bezbožničku crkvu” naziva “radikalno inkluzivnom”, što potvrđuje i činjenica da sada ima više od 58 ogranaka širom sveta.Za većinu učesnika, cilj je okupljanje i osećaj pripadništva.“Ona je odrasla u religioznoj porodici”, kaže jedan čovek koji je svoju suprugu vozio 100 kilometara, kako bi prisustvovala okupljanju. “Nedostaje joj zajednica, ali ne i crkva”.Ovaj pokret nastao je na društvenim medijima i to zahvaljujući dvojici čuvenih britanskih komičara – Sanderson Džouns i Pipa Evans.Oni su čak obilazili gradove kako bi prikupili novac i pomogli ateistima da otvore svoja okupljališta.“Nešto u vezi toga mi se sviđalo, ali sam žalio zbog toga što je osnova svega nešto u šta ne verujem”, kaže on. “Ako pomislite na crkvu, u njoj gotovo da nema ničeg lošeg – ljudi pevaju fantastične pesme, razgovaraju o zanimljivim stvarima, uče kako da postanu bolji i pomognu drugim ljudima”.Pokret je prosto procvetao u Americi, a nove studije pokazuju da se sve veći broj Amerikanaca udaljava od bilo kog religijskog opredeljenja. Nedeljna okupljanja čiji je moto “Živi bolje, više pomaži, lutaj više”, namenjena su ljudima kojima se dopada ideja zajednice kakva postoji u crkvama, ali ne veruju u Boga.Ipak, ne smatraju svi ateisti ova okupljanja dobrom idejom.“Ideja da gradite celu organizaciju na osnovu toga u šta ne verujete meni je potpuno nelogična”, kaže Majkl Lučano, ateista koji je odrastao kao katolik. “Nešto nije u redu sa svim tim religioznim jezikom, slikama i ritualima u službi ateizma”, rekao je on.Kako kažu, ne bore se protiv vernika, ali žele da pronađu novi način da se sreću sa istomišljenicima i učine svoje prisustvo primetnijim u zemlji u kojoj dominira religija.Džons je na ideju došao nakonšto je napustio Božićni koncert pre šest godina. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=02&nav_id=906888 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Мени ово делује као контрирање верницима, некакав инат, пародија и шта ти знам. Ал добро, нека се окупљају, лепо је то. Млађони, Dexi and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Мени ово делује као контрирање верницима, некакав инат, пародија и шта ти знам. Ал добро, нека се окупљају, лепо је то. Нек се зезају људи, све док не чине неко зло, све је океј. Dexi and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Па шта с` ти Драгана указала на део хора намастира Буково!? Намастир Буково!? Еј! Селе моја!? Тамо играју ча-ча-ча!!! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Има их кол'ко 'оћеш "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Mogli su u neku kafanu pa da se provesele. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука