Justin Waters Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Prema cia factbook iz 2007 sacinjena je sljedeca lista: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_cigarette_consumption_per_capita Srbija je na prvom mjestu po konzumaciji cigareta po glavi stanovnika. Iza nje slijede Grčka, Bugarska, Rusija, Moldavija i Ukrajina te ostali. Moze da se kaze "pusis kao Srbin", ili "pusis kao pravoslavac", jer prvih sest zemalja na listi su ujedno i vecinski pravoslavne i cine bar devedest procenata pravoslavnog stanovnistva. Odmah blizu su i Crna Gora, Bjelorusija i Bih, takoda malte ne medju prvih deset zemalja u svijetu 9 su pravoslavne i medju njima se ugurala jedino katolicka Slovenija. Moze da se kaze "pusis kao sloven" jer je medju prvih 12 zemalja, 9 slovenskih. Turci su daleko iza.. feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 наставља се кампања треба припремити терен за Војводину идемо са лајт темама Срби највећи пушачи.. наставиће се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Страшно...ја сам богу хвала ту глупост баталио... не постоји ниједан заиста добар разлог да пушимо. Уживање које нам пружају цигарете је осећај умиривања зависностни које нам стварају а поред тога људи углавном пуше да би били кул, или мисле да им је нешто заниљиво да увлаче дим за димом дан за даном.. по мени нема ништа занимљиво нити кул нити уживајуће у пушењу. Не бих да мећем сад политику ту али већина су земље са социјалистичким менталитето ми политиком...а већина екс комунистичке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука