trapa Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Zar nije i Gospod tugovao? Zar nije i Gospod plakao za prijateljem? Po ?emu smo mi bolji i viši od samog Gospoda pa bismo morali stalno biti radosni 0409_feel ...ali neka bude volja Tvoja... u poslednje vreme ?esto sam tužna..izgubila sam neke drage ljude, sve više je onih koji svojom verom mašu kao zastavom podcenjuju?i druge, ocenjuju?i ih, sude?i im.. vrli, vrli svet ????? ??????????? ???? ???? ? ? ?????????? ????. ?????????? ???? ?? ??????? ??????. ??????????? ???????? ?????????? ???? ?? ?????? ????????? ?? ?? ?????? ???????. ???????? ?????????. ???? ????? ????????? ????????? ??? ???? ????? ?????????? ? ?????????? ???? ???? ?? ?? ???? ???????. ??? ???? ???? ???????? ????????? ?????? ??? ?? ???? ???? ?????? ?? ?????. ???? ?? ?????? ????? ?? ???? ????, ???? ?. ????????. ??? ??? ????? ? ???? ???????? ??? ??? ? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 JA i napisah..neka bude volja Tvoja... tako da smatram da razlikujem tugu i tugu kao i radost Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ja sam ponekad tuzna,cak sta vise depresivna.I uopste ne smatram da je to greh...Postoje neki dogadjaji i situacije,kada bi bilo nenormalno da se covek raduje.Svakom od nas ponekad dodje da se sit isplace.Dovoljna je jedna kap da prelije casu proslosti,pa da kriknemo u sebi:"Sve mi se skupilo!Zasto sve meni?" Ono sto mogu da kazem jeste da mi je lakse uz Hrista,da tesim sebe da Bog za sve ima svoje razloge,da svako ima svoj krst,da moj nije tezi od tudjih...I da,cvrsto verujem u to da Gospod nikom nece natovariti tezi krst od onoga,koji smo kadri nositi.I lakse mi je kada to sa nekim podelim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 "Onaj,koji opisuje svoju bol,makar i plakao pri tome,na putu je da se utesi!" Kami Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Procitacu besedu sutra, hvala ti Lave 0442_feel Poslah danas poruku sa molbom za pominjanje, bas zbog tog osecanja jednom svom "prijatelju" monahu i dobih kao i uvek po usima. I uvek to shvatim kao nacin da se i ja smirim, makar malo, da ne odgovorim, da me ne potrese, ali mi teze ide. Zaista ne shvatam tu potrebu "pravoslavaca" da uvek budu "srecni i radosni" kao da ako bi dozvolili sebi da osete bilo sta drugo, da bi se raspali. Kao da nose naocare, vise ne ni ruzicaste nego ne znam ti koje boje, koje ih sprecavaju da sastradavaju sa onima i koji tuguju. Pa toliko je raznih osecanja sam Bog dao coveku, da ih preobrazimo u Njemu, a ne da ih ukinemo i svedemo na crnobeli svet na "raduj se" i "ono drugo, tuguj", kao da jedno govori kako "verujemo", a drugo pokazuje nedostatak vere i nade u vaskrsenje. izvinte, ali ne bi nam sam Gospod davao kao ljudima mogucnost da osetimo toliko toga. Zasto se plasite svih drugih osecanja?! I ona imaju svoje mesto i vreme... Tako, ja sam nocas tuzna, uplasena, svakakva, ali to je moj krst, svima onima koji bi me "tesili" pominjajuci Hristovo vaskrsenje, odma da recem, "da ga ne poznajem i da Ga ne znam, odavno bih sebi grkljan prerezala, On je jedini razlog mog postojanja na ovoj zemlji i izdrzavanja pakla, borbe, jedini cilj i jedina uteha, jedini prijatelj i drug, jedini savetni, sve mi je samo On jer nikog drugog nemam, tako da molim vas nemojte me uciti ono o cemu pojma nemate, jer da biste znali morali bi se odreci sebe i svog crno belog sveta i preko pakla doci do Njega, a vi to niste sposobni sada"... To je moja poruka svim "dobronamernim radosti punim ljudima", a ja odoh pomolit' se pa cemo da nastavimo bitke... Svima vama saljem veliki 0442_feel dada ????? ??????? ?? ??????? ? ?????.... ??? ??? ?????? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ????????? ???? ???????. ???? ????? ???? ??? ?? ???? ??????? ???? ??? ?? ????? ???? ???? ??? ?? ??? ?????????. ??????? - ?? ?????? ???? ???? ????, ? ????... ? ??????? ?? ??? ? ?? ???... ? ???? ?????? ?? ?????? ??? ???????? ? ???? ?? "?? ?? ?????????, ?? ???? ?? ???????". ? ?? ????? ????????.. ??... ??? ??? ??? ??????? ?? ???? ??????? ????. ??? ??? ?? ???? ???????? ?? ??? ??????? ??? ???? ?? ????? ????????. ????? ??? ?? ??????? ???? ?? ????? ??? ?? ??????, ????? ??? ?? ?? ????????, ?? ????? ????? ????, ????? ??? ?????? ?? ?????? ?????... ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ????? ???? ????. ???? ?? ???? ????????, ??? ?????? ????? ??????? ??????????? ??????. ????? ??? ?????? ??? ? ??? ???? ?????? ?? ?????... ???? ?? ????? ? ???? ? ???? ????? ????... ? ?????? ?? ???????? ??????? ? ?????? ???????... ?? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ???????? ?? ????? ???... ??? ??? ??? ?? ?????? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ? ?? ?? ??????. ? ??? ????? ??? ?????????... ???? ??? ????? ?????? ??? ? ???, ? ???? ??? ?????? ?? ???. ??????? ??? ? ?????? ????? ?? ???? ??? ???... ?????? ????? ?????? ???????... ?? ???? ????? ???? ??????. ?? ??? ????? ?????. ? ??? ??? ???? ???????, ?? ?? ?? ?? ?????? ????? ???? ???? ???? ?????? ?? ?????????? ????????? ????. ? ??? ???? ????? ?????, ???? ?? ???????? ???? - ??????? ??, ? ????? ?????? ?? ???? ????????, ??? ? ???? ?? ?????? ?????? ?? ??????... ? ?? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ja sam ponekad tuzna,cak sta vise depresivna.I uopste ne smatram da je to greh...Postoje neki dogadjaji i situacije,kada bi bilo nenormalno da se covek raduje.Svakom od nas ponekad dodje da se sit isplace.Dovoljna je jedna kap da prelije casu proslosti,pa da kriknemo u sebi:"Sve mi se skupilo!Zasto sve meni?" Ono sto mogu da kazem jeste da mi je lakse uz Hrista,da tesim sebe da Bog za sve ima svoje razloge,da svako ima svoj krst,da moj nije tezi od tudjih...I da,cvrsto verujem u to da Gospod nikom nece natovariti tezi krst od onoga,koji smo kadri nositi.I lakse mi je kada to sa nekim podelim. ??????? ?? ?????. ?? ??? ?? ????? ????????? ? ??? ????? ???????? ???????. ??????? ?? ?? ?? ?????? ????? ????????, ??? ??????... ??? ?????... ? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ????. ?? ??? ???? ?? ???? ????????? ?????? ? ??????? ?????? ????? ???? ????? ? ??????? ????, ??? ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Aljonka, pa sta je ovo bre?! Ja dosla da malo otugujemo i utesimo se a tamo... Nisam cestito ni stala u cose a vec krecu... te egoista si, te da nisi gresna ne bi bila tuzna, te kako mozes biti tuzna kad je Hristos vaskrsnuo... K'o da mi je malo moje tuge...Niko bre ni maramice da ti doda... Eeee...sad se jos vise rastuzih... 0442_feel Bas je tuzno ovo cose 0442_feel https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Flor,izvoli! http://www.shpgroup.eu/servlets/files/1553 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ja sam ponekad tuzna,cak sta vise depresivna.I uopste ne smatram da je to greh.. ??? ???? ?????,? ?? ?? ??? ???????,??? ??? ???? ?????? ??? ??????... ?? ????,??? ???? ????????? ?? ??????????? ????,???????? ?? ????? ?? ????? ????????????? ? ???????????. ??? ?? ???? ??????? ????? ?????,?? ?? ???? ?????????,? ????? ??? ???? ????? ??? ????? ?????,???? ??? ?? ???????? ?????????- ??????? ????- ????? ????,????? ?? ?? ????? ??????? ?????????? ????? ? ???? ????????? ? ?????? ?????... ?? ???? ? ????? ??? "??????? ????" ...,??? ???? ??????? ? ????,??? ? ????? ?????????... ? ??? ????? ?? ????, ??????? ????? ???????... ?????? ?? ???????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ja sam ponekad tuzna,cak sta vise depresivna.I uopste ne smatram da je to greh.. ??? ???? ?????,? ?? ?? ??? ???????,??? ??? ???? ?????? ??? ??????... ?? ????,??? ???? ????????? ?? ??????????? ????,???????? ?? ????? ?? ????? ????????????? ? ???????????. ??? ?? ???? ??????? ????? ?????,?? ?? ???? ?????????,? ????? ??? ???? ????? ??? ????? ?????,???? ??? ?? ???????? ?????????- ??????? ????- ????? ????,????? ?? ?? ????? ??????? ?????????? ????? ? ???? ????????? ? ?????? ?????... ?? ???? ? ????? ??? "??????? ????" ...,??? ???? ??????? ? ????,??? ? ????? ?????????... ? ??? ????? ?? ????, ??????? ????? ???????... ?????? ?? ???????... Otkud tebi ideja da se neko ovde gnusa Vaskrsenja?! Molim te pazi malo sta govoris... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Maxe,ne mislim da je vrlina.Ali,nije ni greh. Ja se ne gnusam hriscanske utehe.Ali,to je mnogo lakse reci nekom drugom. I nije isto sto je moja baka sad bolesna,i sto ide da se sjedini sa Hristom,jer je u drugoj polovini devete decenije,i moji roditelji joj upravo presvlace pelenu,kao i kad mi je umrla sestra sa 23 godine! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Meni se cini da ovde ljudi prilicno lako zamenjuju teze, olako drugima sude i donose pogresne zakljucke.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Aljonka,i meni isto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 confused 0110_hahaha Aljonka, hvala ti! Hvala ti na svim divnim recima!!! Koristicu izraz koga mnogo puta cuh "da verujes bila bi zdrava i srecna", ovaj da, Bog je neko kome mozzemo narediti i On je bas duzan da nama cini po volji onako kako mi zamisljamo da On treba da se postavi... Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 "da verujes bila bi zdrava i srecna" Kako je to odvratna,glupa,povrsna,bezosecajna i pokvarena recenica!Kao da to neko moze da bira!I kao da to ima veze sa verom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука