Аљонка Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Цитат Нема али одмах да си постала радосна, ево шаљем још један импулс радости :cheesy: пробај да примиш divno je sto se trudis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Одмори се :cheesy: Ја се много бојим рингишпила, али са тобом ћу да идем на онај највећи , нећу затворити очи, и обећавам да нећу да се дерем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Цитат Одмори се :cheesy: Ја се много бојим рингишпила, али са тобом ћу да идем на онај највећи , нећу затворити очи, и обећавам да нећу да се дерем Dusa moja mila srcee 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Август 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Jedva nadjoh ovo svoje cose veceras... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Vala i nisi morala - treba da te vidim u onim sretnim temama Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Август 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Bio je gadan dan... a danas, na Preobrazenje, je cetiri godine otkako mi je umro deda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Цитат Jedva nadjoh ovo svoje cose veceras... и гледај из њега да одеш у скоковима.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Август 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Цитат Цитат Jedva nadjoh ovo svoje cose veceras... и гледај из њега да одеш у скоковима.... 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Цитат Цитат Шта ти је Цвеле Немој да си уЦвелен... 0104_cheesy Млад сам, и глуп, и нико ме не воли. facenew22222222 shuntavilo2 bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjan9876 Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Цитат Ако је форум уточиште махом усамљених, ово би дакле требало бити срце форума ? A što se ne udružimo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Opet sam se razgnjevila 1413_love smej.gif 319.gif smej.gif smej.gif smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Цитат Opet sam se razgnjevila 1413_love smej.gif 319.gif smej.gif smej.gif smej.gif Sta se desilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Sta ti je bilo,Mileva? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука