Ignjatije Написано Новембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 brate i meni je ovaj Ignajtije malo sumnjiv,ko će ga znati možda i on radi za CIA dok je uopšte pokrenuo ovu temu Шта ти мислиш да ја блејим до овако касно у ноћ на форуму тек онако. Приметио си да многе постове пишем рано ујутро, док неке касно ноћу. То зависи од смене. Сада сам у ноћној на ЖРУ, сутра.... видећемо какав је распоред. kordun је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Pa el postoji još neko u srbiji kojeg CIA nije kupila? I rusi svoje špijune i plaćenike u Srbiji plaćaju u dolarima,da ne kažem tradicionalno Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Опет ти на овој теми, па немој се бламирати гари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Опет ти на овој теми, па немој се бламирати гари. Ok,neću više da te blamiram,poštujem ja matorce Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука