Jump to content

Ко стоји иза "наших" патриота ?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Пошто ништа нема скривено што се неће открити тако постепено на видело излазе многе информације.

Искрено ме занима ко стоји иза појединих "патриотских" сајтова и организација, ко их финансира, и са којим циљем.

Многи од њих су изразито антицрквени сајтови, а већина су антидржавни.

Дакле тема није замишљена као искључиво истраживачко новинарство већ је дозвољено и спекулисање и слободно размишљање.

Изволите.

Подели на овим сајтовима

Овде на Видовдану је била покренута тема о антицрквеним сајтовима па су се поткачили Новаковић власник ФБ репортеа и Теофиловић власник Васељенске тв

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=5&p=312219

Подели на овим сајтовима

Znam da organizaciju 1389 finansira SNS. Jos od vremena radikala kad su zajedno lepili plakate do dana danasnjeg kad oni svoje sastanke,skupove odrzavaju u zgradi opstine Vozdovac (jedina opstina u Beogradu gde je na vlasti SNS)  Jedini koji su u jeku izborne kampanje prosle godine od patritotskih pokreta bili nekoliko puta na sns-ovskoj televiziji KCN iako su izasli na izbore samo u svojoj opstini Novi Beograd (i pride ni tamo nisu presli cenzus i ne da nisu nego su bili mnogo daleko). Jedini pokret koji nije nista negativno komentarisao sadasnju vlast. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Znam da organizaciju 1389 finansira SNS. Jos od vremena radikala kad su zajedno lepili plakate do dana danasnjeg kad oni svoje sastanke,skupove odrzavaju u zgradi opstine Vozdovac (jedina opstina u Beogradu gde je na vlasti SNS)  Jedini koji su u jeku izborne kampanje prosle godine od patritotskih pokreta bili nekoliko puta na sns-ovskoj televiziji KCN iako su izasli na izbore samo u svojoj opstini Novi Beograd (i pride ni tamo nisu presli cenzus i ne da nisu nego su bili mnogo daleko). Jedini pokret koji nije nista negativno komentarisao sadasnju vlast. 

Jel to pre razlaza sa SNP Naši ili posle?

Подели на овим сајтовима

Све ми се чини да исти "газда" финансира супростављене стране. И педерске парадере и ове што оће да ги тепају, и либерале и ултрадесничаре... Тако се спречава настајање конкуренције природним путем. Јер сви заинтересовани ће се пре прикључити постојећим организацијама које су већ разрађене и утицајне, него да сами праве неку нову и улажу новац, који највероватније слабо имају. Не мора да важи за све, али је сигурно присутно. Власт(политичари) углавном све контролишу.

Утицај страног фактора је неизбежан.

Подели на овим сајтовима

Пренећу овде и пар занимљивих постова Покојне Милеве:

ма какав тим .појединац је у питању.својевремено је тужио компанију „Паком компјутерс", Црвену звезду , због Јутјуб видеа и тражио одштету од милион евра или затворске казне од 5 година.човек је ментално оштећен, а пун пара да подплати овде и судство и новинаре ... и уз то је је Артемијев спонзор и неких политичара...ако ме разумете...

није изрека, сви они имају имају једног и заједничког финансијера, у Чикагу, и неке друге Владике у СПЦ сем Артемија, а иначе лик финансира и неке онлајн медије типа борба за веру, новинар.де, Таблоид (и странку која стоји иза њих)... чак и Мегатренд универзитет ако ме разумете:

1377506_10151812584877108_736213862_n.jp

ко год се замерио са њим остао је без посла...па чак и неки попови... човек (фотограф и видеофеномен) је ментално оштећен, а пун пара да подплати овде и судство и новинаре.ХАОС ! Гледајте ко вас слика и где.Јефтиније је повести свог фотографа, него да вас после черече "по закону" ментално оштећени, ако ме разумете...

распитајте се ко финансира и facebookreporter.org ...

Срдачан поздрав. :D

Подели на овим сајтовима

Пренећу овде и пар занимљивих постова Покојне Милеве:

Џаба када нисмо добили одговор.

Али ми је увек било занимљиво када неко каже распитајте се ко их финансира. Мене интересује где се то распитује и ко је тај што говори праве и проверене информације. Јел има нека канцеларија која се тиме бави?

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Џаба када нисмо добили одговор.

Али ми је увек било занимљиво када неко каже распитајте се ко их финансира. Мене интересује где се то распитује и ко је тај што говори праве и проверене информације. Јел има нека канцеларија која се тиме бави?

Ima. Policija.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Политичком и духовном елитом Србије управља група притвореника Централног затвора која је 2006 године зашило уста у знак протеста (а неки су и побегли).Побуна робијаша означила, је смену "кадрова" и у такозваном "земунском клан-у". Легија је тада једноставно изашао из своје куће и изразио жељу да се преда припадницима Жандармерије...Исте године Нови Устав Србије проглашен на свечаној седници 8. новембра, на верски празник Митровдан. Годишње преко Косова пређе 60 тона хероина  a чак око 80 одсто од укупно произведеног хероина прокријумчари се преко Србије. Таква ситуација је погубна пре свега по обичне људе на северу Косова, али проблем и за Србију и читав регион. Српска елита није на „Фарми“, а није ни у Скупштини. Она, нажалост, није заступљена у јавности. Финансијска елита, то су наши драги заштићени сведоци и она која има прави друштвени утицај. Позната изрека је да све државе имају криминалце а само у Србији криминалци имају своје државу. Сурово је ово што ћу рећи али ако организовани криминал, овако буде наставио да цвета, девојчице и дечаци ће већ следеће године видети једнороге и змајеве. Дилери ће у забавишту почети да их упознају с магијама лсд-а.ХАОС ! Ко стоји иза наших "патриота" ? Пре свега мафија.. дрога...заштићени сведоци. Мржња и зло руши све светове и оног ко је носи са собом.Ако ме разумете...

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Ко их финансира? Па сигурно неко. Јер се не може нека странка и организација направити са инфраструктуром, маркетингом... без озбиљних пара. Ко их финансира не знам, а у рекла казала, не верујем. Нису десни гори или бољи од левих, само што код ових левих у већини имамо транспарентно ко их финансира. Лепо пише код многих да их финансира НЕД, холанђани, ови, они, тј многи који раде против Србије. Али они људи се не крију. Лепо кажу који им је циљ, а онда знаш на чему си. Најгори су они што нит смрде, нит миришу, а представљају се као истина.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

У Америке је мало запетљана ситувација. Рецимо поп Ђујић је диванио како му је ЦИА дошла на врата и нудила сарадњу и замену за заштиту од коминистичких убица ( типа каснијег Аркана).

И онда ту Ђујић вешто ескивира да одговори да ли је приста на икакву сарадњу, већ као наводно није јербо су четници динарске дивизије били добро самоорганизовани. И то је тачно заиста су били добро организовани. Међутим титини комунисти су вршли несметано од Америчке власти егзекуције Дражиних четника док је мало коме од Ђујићевих фалила длака с главе. Мислим ипак да је неки дил направљен. Можда није лично Ђујић пристао на сарадњу али свакако да је неко из његовог непосредног окружења пристао.

Таква је уопште била ситуација са нашом дијаспором.

ЦИА је добрим делом још пре 50 година ушла у патриотски круг наше дијаспоре.

Такође ту је чувени црквени раскол који је покојни Павле патрија загладио, мада је дух остао скоро идентичан.Формално раскол је превазиђен и Црква је сада у јединству.

Тако ми барем сматрамо. Међутим дешава се опет исти сценарио људи из дијаспоре подржавају Артемија, не само вербално, не само писмено по разним сајтовима већ и по прилично финансијски.

Све то наизглед делује како сами Срби себи кроје капу па и раскол.

А заправо иза појединих Срба стоји американска служба.

Само да напоменем мени поп Ђујић дође род. Тако да неко не помисли како сам античетнички расположен или не волем деду Ђујића.

Далеко било.

Просто желим да они који ово буду имали прилику да читају схвате да ствари нису црно/беле и да ту мало слободе има за неко самостално деловање, како се то обично мисли.

Ђујића потпуно разумем и уколико је заиста начинио дил са ЦИА то је урадио да би заштитио своје људе, које буквално нико није штитио.

Но да се вратим на тему.

Углавном ретко кад поверујем да неко ко се бави медијима или политиком од наше дијаспоре то ради самоиницијативно из простог патриотизма. У највећем броју случајева та иницијатива потиче од страних служби.

Тако да убеђен сам из већине наших патриотских покрета стоје стране службе.

Подели на овим сајтовима

Jel to pre razlaza sa SNP Naši ili posle?

Koliko znam u Nase su otisli mnogi skroz ok likovi Igor,Ivan Ivanovic i Tanja,dakle ne neki probisveti nego likovi koji su neko i nesto.

Uz 1389 su ostali Misa i klincarija i to bukvalno klincarija. Zanimljivo recimo kakav je to splet ljudi tamo,da u jeku one anti gej kampanje prosle ili preprosle godine ne mogu da se setim,tad sam imao fejs i odem na profil tadasnje portparolke koju sam upoznao kroz razne konferencije pred taj dogadjaj,devojka fazon 92 godiste a na profilnoj slici je imala sliku gde se zvalavi ali bukvalno sa drugom devojkom. To je popularno kod mladezi,ali kakva ironija.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...