Александар Милојков Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Па ето, драги мој Предање, свети владика Николај је размишљао о њему. И није сматрао да јеовај сатаниста. Полако брате, јако си брз да осудиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 По чему је био сатаниста? Ниче је сву критику назови Хришћанства усмјерио ка католицизму и протестантизму а знамо да ни католици ни протестанти нису Хришћани,а чим је критиковао нехришћанско онда не можемо из тога извући закључак да је био сатаниста. Мени је стало да читам Ничеа и дивим се његовој критици друштва. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Poslednji hriš?anin je umro na krstu. Fridrih Nice ???? ?? ????? ?? ???????? ????????? ? ???????????? ???? ???????. ????? ?? ???????? ???????? ????? ??????????? ? ??????????? ?????????? ? ????????. ??? ???????????? ??????? ?? ????? ?? ???? ? ???????? ? ???????? ????????? ??????????? mislim da si pogresan tumac... svakom vjerniku je stalo da upoznaje.. i mislim da svako ima slobodnu volju sta citati.. eto recimo meni je stalo da citam,kako to ti vec nazivas "Niceovu satansku ideologiju". da li to sad znaci da nisam vjernik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 ?? ???? ?? ??? ?????????? ???? ?? ??? ??????? ?????? ??????????? ???????? ?? ??????????? ? ?????????????? ? ????? ?? ?? ???????? ?? ??????????? ???? ????????,? ??? ?? ?????????? ???????????? ???? ?? ?????? ?? ???? ?????? ???????? ?? ?? ??? ?????????. ???? ?? ????? ?? ????? ????? ? ????? ?? ??????? ??????? ???????. potpuno se slazem sa ovim kao slagalica 0104_cheesy i naravno sa onim sto je dodao Aleksandar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Увијек ме ова херметична затвореност подсјети на похвале које је Свети Григорије писао великом Оригену и захваљивао му се што им је Ориген омогућавао да проучавају сву могућу литературу:почев од древних списа до оних из његовог времена и уопште није било битно да ли су били хришћански или не. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 @ predanjenapiši mi da li si i koliko pročitao o ničeu direktno i koliko si od drugih čuo o ničeo,da li se tvoje znanje o njemu zasniva na čitanju literature od dotičnog ili na citatima i poznavanju naslova njegovih dela...ja sam pročitao -tako je govorio zaratustra-.....rodjenje tragedije- sumrak idola... Hristos protiv koga se NIče bunio,kočoperio i pljuvao ga nije moj Hristos...........to je izvitopereni Hristos evropskih fariseja.....duboko sam uveren da je Niče tražio istinskog Hrista celog svog života i žao mi je što ga izgleda nije našao...mada,nikad se ne zna,Gospod je znalac naših srca da kažemo da vladika Porfirije kaže ,što i ja mislim,da kada bi svetim ocima preveli Ničea na njihove termine i njihov jezik,oni bi rekli...ovaj je naš............pre svega zbog bunta protiv lažnog morala i pogrešnog hrišćanstva kojim su se služili u svoje svrhe čekam odgovor.... 1317_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Дајте на насловну страницу сајта светоотачку и праволсавну литературу и текстове. Ком православном вернику је стало да чита и размишља о Ничеовој сатанској идеологији? što se tiče ovog 1,kad budeš ušo u moderaciju,možemo da diskutujemo,a što se tiče 2. -ima takvih pravoslavaca možda ne u velikom broju ali ih ima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Наравно да их има Моцарте. Ево да поновим, један од тих православаца је и свети владика Николај Велимировић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 predanje,dam ti 500 dinara da promeniš nik u niče Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 1317_womens 1317_womens 1317_womens 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 eto,sad se i niče(m)u smejemo............ponovo 0311_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Zbog čega su se Niče i wagner posvađali 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 zbog mocarta 0311_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука