Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

Ako-Heka рече:

KiM smo dali bez i jedan ispaljeni metak,to nam pokazuje dje smo i dje chemo.

:cheesy2: 0442_feel 0442_feel

Nije bas tako,al se moze reci da smo se u stilu Brankovica povukli...ko zna mozda zato da sacekamo Obilice u buducim danima;)

Verujem da ce se sve oko oslobadjanja Srpske zemlje  resiti napadom NATO-a na Rusiju.Al videcemo....zato je jako bitno prepoznati na kojoj si strani.... :smiley: :drugarstvo: 8084.gif

@??????

Цитат

?? ????????? ?????? ????, ??????? ? ??????? ??? ????? ??????.

???? ??????????? ???- ???????, ?? ??????,...

Nek se Nikola "naoruza bratskom i poetskom rjecju" , meni su pricali da se u lov na vukove krece svim raspoloziv sredstvima  0202_238....

Uh kakva bi to ekskurzija bila, lajku dici vucija koza sa natpisom"VICARIUUS FILII DEI " 0102_laugh

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

НЕ!

Не видим разлог постојања НАТО, још одавно, а коначно са периодом рушења берлинског зида и нестајања свега што је чинило варшавски пакт.

НАТО је нешто чиме САД одржава доминацију раније остварену у свему, коју очигледно континуално губи у економском смислу одавно.

Мировне снаге УН-а, када би то било могуће,преобраћене у светску армију, стациониране у неком броју на свим континентима, далеко боље и брже би реаговале, ако за то има потребе, а иначе су и формиране као нешто у шта ће се имплементирати оружане снаге и варшавског и нато пакта....једне укинусмо, друге оснажисмо...

Закључак, не бих волео да својим учлањењем постајемо разлог опстанка нечега што одавно нема смисла постојања.

:cheesy2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

?.????????? рече:

??!

?? ????? ?????? ????????? ????, ??? ??????, ? ??????? ?? ???????? ?????? ?????????? ???? ? ????????? ????? ??? ?? ?????? ????????? ????.

???? ?? ????? ???? ??? ??????? ?????????? ?????? ????????? ? ?????, ???? ????????? ??????????? ???? ? ?????????? ?????? ??????.

?? ??? ??? ???? ???? ????? ?? ?????, ??? ????? ?? ??? ????? ?? ?? ??????????? ? ??? ???? ???? ???? ??????, ??? ??? ?? ????? ????.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Schmetterling рече:

@??????

???`? ??? ?? ????????? ???!

Постављена слика

? ?? ???? ???? ?? ?? ???? ?? ????, ???? ?? ?? ???? ?? ??????, ?? ?????, ?? ??????? ,

????? ????? ?? ? ??? ???????? ??????????,

???? ???????, ??? ?? ??? ?? ?? ???????????

Подели на овим сајтовима

Hidegkuti Nándor рече:

?? ??? ??? ???? ???? ????? ?? ?????, ??? ????? ?? ??? ????? ?? ?? ??????????? ? ??? ???? ???? ???? ??????, ??? ??? ?? ????? ????.

????? ?? ??? ?????????????, ?? ?? ?????, ??????????, ??

????????? ?????, ????? ???, ???? ?? ?? ??? ?? ??????

Подели на овим сајтовима

Добро, јесте, можда сам претерао...

Нису чинили зла, само су провоцирали... а ми увек наседнемо на те провокације 0110_hahaha

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Hidegkuti Nándor рече:

?????, ?????, ????? ??? ????????...

???? ?????? ???, ???? ?? ???????????... ? ?? ???? ????????? ?? ?? ??????????? 0110_hahaha

? ??? ???? ???? ?? ???????????, ??? ?? ???????? ????? ??????? ?????? ? ?????? ?? ?? ???? ??????? ????? ??????.

???? ?? ???? ????? ???? ??? ?? ?????????? ????? ??????? ??????? ??????. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

На РТС1 се управо емитује емисија `Можда да-можда не` о уласку Србије у НАТО пакт. Волео бих да и наши постови у вези ове теме буду садржајнији и комплекснији.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...