Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

Биберче, лоше су ти опције за гласање. Стави само да, не и не знам јер може нпр. неко да буде за улазак у НАТО не сматрајући да је то осигуравање позиције у региону исто као што може бити против уласка у НАТО независно од контекста односа са Русијом и тако то.

Подели на овим сајтовима

Е баш да видим како ће да им прође план на референдуму. 

Наш народ је доста тога заборавио, али ово није!

Koji referendum, ahahahaha? Taj će se organizovat maximalno pri odlučivanju o ulasku i učlanjenju Srbije u Svjetski savez uzgajivača tikvi i lubenica ili sličnom nečem. Referenduma ćete se dočekat ili nikakvog ili zfalšovanog jedino.

Подели на овим сајтовима

Биберче, лоше су ти опције за гласање. Стави само да, не и не знам јер може нпр. неко да буде за улазак у НАТО не сматрајући да је то осигуравање позиције у региону исто као што може бити против уласка у НАТО независно од контекста односа са Русијом и тако то.

Па неће ваљда неко у НАТО зато што га воли, него мисли да ће извући неку корист. 

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

Изменио сам гласање и упростио

Подели на овим сајтовима

Да али се нико неће од политичара усудити да без референдума уведе Србију у НАТО јер би то био његов политички крај.

Zakuvaće se tako da će onda najbolje rješenje bit "bez referenduma", sve se da sredit,

vi ćete sami tražit da nikakvog referenduma ne bude, samo vas treba "iznavigovat" dobro.

:smiley-shot:

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe, već smo pobedili NATO pakt.

Zar ne? :)

Ali jos se batrgaju ... Da ih unistimo potpuno ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Мислим да ми ипак на крају нећемо ући у тај НАТО. Барем не оно званично.

Незванично они су већ ту а ми ту и тамо( што би рекао Тарабић)

Подели на овим сајтовима

Ali jos se batrgaju ... Da ih unistimo potpuno ...

:))

Mi ih samo postideli, zarumeneli ih, za sada. Treba da se sprijateljimo, a zatim da ih razbucamo, razlozimo ih na atomcice! 

Neka se posle pitaju sta ih je puklo ako uspeju da dodju sebi tako osamuceni i teturavi, mada cisto sumnjam...

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Zakuvaće se tako da će onda najbolje rješenje bit "bez referenduma", sve se da sredit,

vi ćete sami tražit da nikakvog referenduma ne bude, samo vas treba "iznavigovat" dobro.

:smiley-shot:

Може да се кува, али запршку прави народ.

Килер метиљавих попова

Подели на овим сајтовима

A sta je sa onim trgovackim organizacijama kojima bi imali pristup? Znas li nesto o tome.. ima li neke vajde od toga?

E, ne znam za to, znam da je valjda članstvo u NATO neformalni uslov za ulazak u EU. Pogotovu se na tome insistira od 2004, kada su počeli da primaju u EU bivše članice Varšavskog pakta. Vrlo je moguće da je nezvanični uslov i za neke druge organizacije...

Подели на овим сајтовима

Bude sad najbolje da se mnogo ne otimate, ne jogunite, ne koprcate i mnogo ne migoljite sobom pri tom ulasku i ulaženju u NATO jer ćemo bit primorani onda privest vas do NATO silom. Sad je drugi čovjek NATA češki general pa bolje da nam onda ne pravite probleme s tim vašim ulaženjem, pričekajte da mi sidjemo sa komande pa izlazite i ulazite odakle god vas volja. Još ćemo morat na vas u šturm sa knedlikama i sa šiškama. Ovi češki gennerali izgledaju uvijek isto.

thurn_jindrich_matyas.jpg

JW548b07_151429_7949110.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa ko će da vas brani kad se na vas baci i napadne vas neka

velika, zla i ogromna zemlja i sila? Ko vas onda tako odbrani?

https://www.facebook.com/video.php?v=904129796316323

Čo robiť, keď sa na vás vrhne medveď? Správna odpoveď: Netreba robiť nič, o všetko sa postará on.

Šta uradit kad se na vas baci medvjed? Ispravan odgovor: Ne treba radit ništa, o sve se pobrine on.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...