Jump to content

Predsednik Nikolić gradi crkvu

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ne , ne .. Toma je  maskiran, .. u ljubičastom kompletiću ... maskiran u četnika.. a ustavri je VERNIK ... maskiran u Naprednjaka ... koji je maskiran u Vučića ... maskiranog u Promenjene svesti evropej(AJ)ca a on je ustavri i dalje nacionalista kakv je bio i kod Šešelja .. dakle Pandurska pandurčina...  

Ende ..

Sa nama ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

danas pročitah da Bajčetić ima platu 37000 evra.Nije loše biti političar.

Бити политичар је јако исплативо, ако немаш трунке етике. ((:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Četnički vojvoda Nikolić Tomislav

То није Тома. Ово је фотошоп. Џаба се трудите.

Toma je, Toma, nema greske... Nekada je bio bolji ali dobro nije ni sada los toliko ... Uvodi Srbiju u EU, gradi Crkve ... Jos da hoce da unapredi kojeg srpskog domacina u cetnickog vojvodu bilo bi odlicno ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Има ли сврхе градити овакву цркву у једном забаченом планинском селу са само 18 становника, и без иједног детета?  :.mislise.

На жалост, овај храм неће зауставити биолошко пропадање овог села, а коме су потребни празни храмови?

Подели на овим сајтовима

Jeste ona dala vise ali ko je od nas danas dao vise? 

Svi mi prebiramo po dzepu koliko cemo dati, niko ne izvadi i da sve ...

Prebiram ja, prebiras ti ali ti izvadis opet vise ... da li smo ti i ja dali isto?

Dali smo. Niko nas nije pitao za kolicinu, jer je ona mnogo manje vazna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dali smo. Niko nas nije pitao za kolicinu, jer je ona mnogo manje vazna...

Jeste manje vazna ali i nije. Jer je udovica dala sve sto je imala. A u toj prici se uprevo to i kaze "Ona je dala NAJVISE" Ostali daju samo deo onoga sto imaju. Ostai smo mi svi  jer ja od katolickog Svetoig Franje nisam cuo da je neko razdelio i dao sve sto ima. A deo ili delic onoga sto imamo daju oni koji hoce da daju. Ali i tu se razlikujemo. Neuporedivo manje dajemo od udovice koja je dala sve ali i medju nama ima razlike itekako...Ima onih koji ne daju niako i lkada daju daju teskog srca, ima onih koji daju rado po malo, ima onih koji daju rado i puno ... svakakvih nas ima...

Tako da kolicina nije vazna , ali ako nije vazna onda nije vazna ni u slucaju Nikolica i kao sto treba postovati svakog tako treba i njega. Jer ipak je nesto dao, ima onih koji ce pre uzeti nego dati.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Још увек ми није потпуно јасно зашто ме ова вест уопште не радује, напротив:
Patrijarh u Bajčetini osveštao zadužbinu Tomislava Nikolića

Цитат

Hram Svetog velikomučenika Dimitrija u Bajčetini, čiji je ktitor predsednik Srbije Tomilsav Nikolić, osveštao je srpski patrijarh Irinej.

"Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић  deka.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...