Jump to content

Припрема се велика демонизација Срба

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Свакако интереси су увек иза свега. Али сам лепо и навео да у овом "спорту" нису сви имали исте услове и старт, приде наши играчи никако да укапирају шта је тимски рад.

Наши играчи никако да укапирају којим се спортом баве!А о тимском раду тек нису информисани.

Подели на овим сајтовима

Kako da kažem...Svetom vladaju interesi. Ko normalan može da pomisli da se svet urotio protiv nas iz čista mira? Nije problem Srbije u svetu, već u nama samima. Kako se svi oko nas udružiše da izboksuju svoje interese osim nas? Pa, nije valjda da su svi pametniji i sposobniji a još manje da njih više vole. Jednostavno, izgleda da smo samoživ narod koji, pojedinačno, gleda samo svoj interes - svako od nas, i da nas  na svakodnevnom nivou nije briga kako je sa komšijom, osim da mu želimo da mu crkne krava. Kad igraš šah, a prisiljen si da ga igraš, onda ili igraš tako da poštuješ pravila igre, ili gubiš ako si nezainteresovan - da bi dobio moraš i da daješ. Mi to nikad nismo radili. 

Dakle, moguće je da se sprema satanizacija, ali to će i da bude ako mi, opet, to dozvolimo. Hrvati, albanci - svi redom, su silne pare uložili u advertajzing agencije i razne lobije kako bi sliku o sebi u svetu podesili kako im odgovara, jedino se mi busamo u "istinu" - kao ona će da pobedi. NEĆE! Pobediće Hristova Istina, ali na svetu nema istine koja će da pobedi, jer nema istine. A, mi se busamo i uzdajemo u pobedu te "istine" jer niko koga smo ovlastili da raspolaže našim zajedničkim parama, ne želi da sa drugim podeli to što pljačka od nas - a i šta ga briga, kad se vojvodina odcepi, on već ima lepe nepokretnosti po londonima, sejšelima i ko zna gde sve ne - kosultovati miškoviće, zeptere pa i đilase i ostalu bandu. A sve se to lepo odslikava u onom našem - vlast je vlast...i e da mi je da budem na pet minuta vlast...al bi natrpao u svoje džepove. Eto to je surova realnost, a nikakve zavere i ostale gluposti. Dok čekamo zavere, zaboravljamo da obratimo pažnju na svoje budalaštine i gadosti što ih činimo protiv samih sebe a bogme i protiv drugih.

Још један самокритичар, али овај пут и језуита.

Па није проблем у нама...

јер ми сами себи неће бити да сметамо.

нисмо цвећке, али смо бољи нпр. од хрвата и муслимана...сигурно...па од амера да и не понављам...

пролем је што смо мал народ...народ без народа...ливаде без оваца...

чисти квантитет...

германски народ је народ у експанзији, као и муслимански...

једноставно смо се нашли између две ватре..чиста случајност..никаква промисао и специјални задатак од Бога да се други спашавају убијајући нас....како неки воле да речу...две групе које желе да се шире на рачун словена, и тако су дошли до обостране сарадње...

једини начин да се ефективно боримо је репопулација српских земаља...а ту нас је власт оставила на цедилу и у Срб и у РС..

зато Црква мора да се мало потруди...а и сами..правећи неке врста задруга...да се помажемо...

јединство без самокритике...јер има других да нас критикују стално...и наталитет....

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ево да те утешим:

Пропасти нећемо, спаса нам нема...

Нека буде што бити не може...

Наше надање није рационалистично, оно је надрационално.

Што би рекла покојна Милева-мислим ако ме разумете...

Не бојте се људи, добро бити неће...

Подели на овим сајтовима

Још један самокритичар, али овај пут и језуита.

Evo ga još jedan lumen. Ne bi ti prepoznao jezuitu od bandere, genije. 

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Evo ga još jedan lumen. Ne bi ti prepoznao jezuitu od bandere, genije. 

Па смешно ми је да партијски свештеник прича о бло чему...

е сада...језуите и бандере...то сте научили..да качите шизматике..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Добро...шта очекивати од човека који се назива Србином...а служи папи...

једна генерација удаљен да постане хрват...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Добро...шта очекивати од човека који се назива Србином...а служи папи...

једна генерација удаљен да постане хрват...

хахах штета што сам игнорисан, која ли би му реакција била кад сазна да је манолирс румун хахахахахаххаха 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A kome ti služiš? Obami? :))) 

А не....ја служим себи и интересима моје породице...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

А не....ја служим себи и интересима моје породице...

Zar nisi napisao sebi i svojim interesima a sada se ispravio i napisao interesima svoje prodoice. Da nisi ti član Dveri? :P

Подели на овим сајтовима

Zar nisi napisao sebi i svojim interesima a sada se ispravio i napisao interesima svoje prodoice. Da nisi ti član Dveri? :P

Можда је хтео да напише братства... масонског братства.... сви добро знамо да су масони против папе и њихових тајних католичких редова! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...