Јаков. Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Pročitao sam da su VK i Odnoklassniki najpopularnije društvene mreže u Rusiji, i da uveliko broj njihovih članova premašuje broj članova fejsbuka. Da li je neko probao te društvene mreže i da li može da kaže koja je bolja. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Probao sam VK, dobar je. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ја сам на ВК. Има милион филмова и због тога сам и отишао тамо, па сам на крају се спријатељио и са неким женама. Три су наше, али нема везе. Srdjan Kotur and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука