Jump to content

Бити женско

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja sam siroto dete .gif-ova, quote-ova, instant civilizacije  :- / 

:)

ajde ne zezaj, kazi svoje stavove po ovom pitanju, vidis kako ja  otvoreno, ako sam lud, lud sam, sta sad, i to je za ljude... bolje biti i otvoreno lud, nego potajni psihopata

Подели на овим сајтовима

I posle pokusaj da ga ne volis (Korduna) :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Шта рече Кордун - да су све праве жене ћурке? Ово заслужује :aplauz:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Kordune kralju ne daj se pusti ti ove liberalizovane hipi pravoslavce.

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kordune kralju ne daj se pusti ti ove liberalizovane hipi pravoslavce.

Ел тако?

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ел тако?

Šta el tako? [emoji41]

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

симпатичан си. 

Подели на овим сајтовима

Симпатично се прави блесав. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

симпатичан си. 

Pa i sam si rekao pa kako čovek da ga ne voli na prethodnoj strani. :D  voc d problem?

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Бити женско подразумева и бити аутентична особа. Реткост, али могуће је. Слободно. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Ja samo takve i srećem...

...mislim, autentične. :D

Имаш неки посебан шарм очигледно :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Никола Поповић рече

Бити женско подразумева и бити аутентична особа. Реткост, али могуће је. Слободно. 

Грешиш брате, код женских се ништа не подразумева... :smeh1:

Велком бек!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Грешиш брате, код женских се ништа не подразумева... :smeh1:

Велком бек!

Bolje je da onda stanem i ne navucem gnev :D 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...