Arsenija Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Dobrodošla @@Џуманџи, P.s.Beba Tarzan .. . ....http://media.tumblr.com/tumblr_lzso1wKtjI1qei38z.gif Интегра је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Hvala Vam, Arsenija. Eh, ovo Tarzance je cakano. Trudicu se da budem takva. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Hvala Vam, Arsenija. Eh, ovo Tarzance je cakano. Trudicu se da budem takva. Jeste,nema ništa lepše na svetu od beba. Kad horski zaplaču,pa to je da se otopiš. P.s. Biti žensko je zaista drugačije nego biti muško Žene imaju majčinsku brižnost,tj.urodjeni materinski instinkt. Ali to ne znači da svi treba da imaju decu.To samo znači da su žene osećajnije,požrtvovanije za one koje vole,i da su često postaju bolji ljudi kada postanu majke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Majko mila, svi nesto moraju da znaju, a niko nema blage veze... kuku... Like Ali doznaće se Никола Поповић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Meni se licno svidja sve sto je Ilija Sugajev rekao na temu zenstvenosti i kako je opisao sta se podrazumeva pod tim " biti zansko". Necu da ga citiram jer su vec neki to uradili, a i verovatno su svi citali, ali recimo da mi je to neki ideal kome bi trebalo da se tezi. Saandra and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Бити женско значи бити човек који има женске сексуалне карактеристике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Бити женско... није лако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2014 biti zensko... Biti ipak malo blazi u odnosima, jer to je tvoja snaga Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 biti zensko... Biti ipak malo blazi u odnosima, jer to je tvoja snaga Hmmmmm није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2014 sta rezis odma', kazem snaga, ne slabost! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 sta rezis odma', kazem snaga, ne slabost! Ne rezim, samo kazem HM Sta znaci biti blazi ? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ne rezim, samo kazem HM Sta znaci biti blazi ? Pa onako da govoris blaze, pokreti da budu odmereniji i laganiji, puno da se smesis.. i da tako vladas! Svako voli damicu pored sebe Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Pa onako da govoris blaze, pokreti da budu odmereniji i laganiji, puno da se smesis.. i da tako vladas! Svako voli damicu pored sebe Voli damicu ,a i dobru domacicu ( ne mislim na rakiju ) , dobru majku , i jos svasta nesto voli muskarac da ima pored sebe Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Voli damicu ,a i dobru domacicu ( ne mislim na rakiju ) , dobru majku , i jos svasta nesto voli muskarac da ima pored sebe Pa i damica voli mnogo toga, sta da ti kazem, svi mi volimo ''all inclusive''. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Бити женско значи бити човек који има женске сексуалне карактеристике. Na primer: http://zena.blic.rs/Porodica/25442/Bio-je-zvezda-ringa-a-onda-je-ostavio-boks-i-postao-zena Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука