Jump to content

UKAZALI SE NA NEBU: Gugl snimio Isusa i Devicu Mariju u Švajcarskoj!

Оцени ову тему

bnenad92

Препоручена порука

извор:http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/865339-ukazali-se-na-nebu-gugl-snimio-isusa-i-devicu-mariju-u-svajcarskoj

Gugl strit vju vozilo slučajno je na nebu zabeležilo mutne konture Isusa i Marije kako mirno stoje na jednom oblaku. Skeptici sumnjaju u verodostojnost slike i misle da je izazvana greškom nastalom usled snimanja.

Isus-i-Marija.jpg

Na sajtu Google Earth do sada je primećeno više bizarnih snimaka, ali možda jedan od najčudnijih zabeležilo je Google vozilo na auto-putu u Švajcarskoj.

Na fotografiji izdvojenoj sa snimka, vidi se Isus Hrist u pratnji Bogorodice, koji stoje na oblaku.

S leve strane su tamni obrisi Isusa, dok s desne deluje kao da Marija stoji u roze haljini, pognute glave i s rukama sklopljenim u molitvi.

I dok jedni čvrsto veruju u prizor i misle da Isus i Marija zaista nadgledaju s oblaka, skeptici sumnjaju u verodostojnost slike i misle da je izazvana greškom nastalom usled snimanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Подели на овим сајтовима

Најгора фотомонтажа коју сам у животу видео!

А чак и не личи на Исуса :(

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Како доказујеш да ова мрља на небу није фотомонтажа?

Само зато што је на Гуглу или ?

Подели на овим сајтовима

Ма јесте фотомонтажа, отишао сам на тај пут на другу деоницу иста слика, на трећу иста слика...

Исти угао све исто.

Дефинитивно монтажа.

Подели на овим сајтовима

@@Жељко

Просто, на овим сликама можеш да се крећеш у правцу стрелица. ако си на једној страни улице, на првом линку, ликови се налазе на задњој страни од возила, на другом линку се возило креће у другом правцу, али су ликови опет иза мало десно. Грешка у софтверу, или нека заставица на возилу  коју су морали да блурују због ауторских права... то раде аутоматски...

предухитри ти мене... али све слике Гугл мора да обради, тј. све слике на гуглу су обрађене из овог или оног разлога

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

А у чему је проблем да су се заиста и указали?!

Пре две хиљаде година Христос се није указао,већ је 33 године физички провео живећи са људима,па опет многи нису поверовали, издали га и разапели...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шустикла са камере упада у кадар, све је у горњој половини.

Лох Нес психологија још функционише.

Подели на овим сајтовима

Нешто је дефинитивно правило сметњу. Ако се крећете стрелицом ка тунелу и окренете се , погледате пут иза вас, иста "мрља" се види али сада са друге стране (односно исте - десне - што се камере тиче), тако да би рекао да је са десне стране камере нешто у кадру...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...