Млађони Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 http://ec.europa.eu/transport/themes/infrastructure/news/ten-t-corridors_en.htm oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Туци се ти у главу до ујутру, све ове државе сем Србије биће конкуретније од ње транспорт робе због коридора а ми ће да губимо силне паре јер исмо део ове мреже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Београд – Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин оценио је да је у Србији присутан „еврофетишизам“ где сви очекују чуда, али се ништа од тога неће десити уласком у Европску унију, истакавши да Европа и САД нису центар света, него Исток и Русија. DYNABLASTER, Ignjatije, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Београд – Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин оценио је да је у Србији присутан „еврофетишизам“ где сви очекују чуда, али се ништа од тога неће десити уласком у Европску унију, истакавши да Европа и САД нису центар света, него Исток и Русија. Јефтина демагогија и наседање на њу неће да нас обогати. Када за неку годину Хрвати, Румуни и Бугари имају за трећину веће плате од Срба и већу запосленост... питаћу вас. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/1482371/If-you-dont-take-a-job-as-a-prostitute-we-can-stop-your-benefits.html DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Јефтина демагогија и наседање на њу неће да нас обогати. Када за неку годину Хрвати, Румуни и Бугари имају за трећину веће плате од Срба и већу запосленост... питаћу вас. Jel su to neke projekcije? Pitaj nas... a vi kako te? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Jel su to neke projekcije? Pitaj nas... a vi kako te? Нису брале то пројекције, то су чињенице које ви игноришете - а ја их не игноришем. Веровање да је русија центар света у односу на УСА и Амерку... је дебело игнорисање чињеница. Веровање да је кина нека супер мега сила независно од Америке и ЕУ - опет игнорисање чињница. Све те земље опстају јер либеларизују тржиште и уживају повластице трговине у међународним економском организацијама. Једна од најисплативијих таквих организациај у којој ми можемо да учествујемо је европска унија. И то су, фамилијо, све чињенице од прве до последње. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da, familija vavilonskih aspida upravlja, ja u tom smeru necu da idem. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 brate ja sam za to da mi tebe lijepo zapakujemo i pošaljemo poštom u centar svijeta Ђуро Станивук and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da, familija vavilonskih aspida upravlja, ja u tom smeru necu da idem. Кад немаш аргумент избацај измишљотине. brate ja sam za to da mi tebe lijepo zapakujemo i pošaljemo poštom u centar svijeta Нећете тиме што радите на томе да нам земља проапда - мене да отерате. Тешко. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 šalim se ja brate,ali se pitam nešto,ja kad bi bio za tu EU,prvo bi imo moralni pa svaki drugi problem sam sa sobom,šta ja da se nudim i ponižavam nekome ko me neće i ko me gleda sa prezirom... neću dalje osobine tog nekog da pominjem,ima ih mnoštvo,da padneš na leđa.... I opet brate pominješ neke puteve,robe,trgovinu,nikakva crna trgovina srbiju spasiti ne može,dosta nam je trgovine više,pa 80 posto stanovništva koje radi se bavi trgovinom,treba nama nekakve proizvodnje,lako ćemo za koridore DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da, to je fora pripremaj razanj dok je zec u shumi, ili prvo reci hop pa skoci. kordun је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Какав ће то величанствен надвожњак да буде преко Швице...него, брине ме Норвешка, хоће ли успети да намоли да споје и Осло. Убер-промашај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 šalim se ja brate,ali se pitam nešto,ja kad bi bio za tu EU,prvo bi imo moralni pa svaki drugi problem sam sa sobom,šta ja da se nudim i ponižavam nekome ko me neće i ko me gleda sa prezirom... neću dalje osobine tog nekog da pominjem,ima ih mnoštvo,da padneš na leđa.... I opet brate pominješ neke puteve,robe,trgovinu,nikakva crna trgovina srbiju spasiti ne može,dosta nam je trgovine više,pa 80 posto stanovništva koje radi se bavi trgovinom,treba nama nekakve proizvodnje,lako ćemo za koridore Ма лако ћемо ми за све. Док инвеститори долазе у Румунију, Бугарску, Шпанију, Грчку и улажу свој новац јер могу робу ефикасно да извезу у велико тржиште уније. Ми ће да чекамо магичне ћилиме, и вероваћемо у демагогије, како нам је ЕУ нешто лоше учинила... Гуд ворк. Какав ће то величанствен надвожњак да буде преко Швице...него, брине ме Норвешка, хоће ли успети да намоли да споје и Осло. Убер-промашај. Их још демагогије. Вози мишко. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука